Idag blev det rygg på Nordic Wellness i Jönköping

58d8e61a6e5c11e3a93712ad17a4fb22_8

Jag känner mig som en julskinka haha. Inte en enda kontur. Jag ser mindre tränad ut än när jag vägde 10 kilo mindre. Det är det som är nackdelen med fett på kroppen. Inga konturer, inga ådror, bara runda bullar överallt. Det om något borde motivera mig att sätta igång med deffen snart…

Jag träffade min barndomsvän Sebastian Bustos idag. Vi körde ett pass tillsammans på Nordic Wellness i Jönköping. Rygg och biceps stod på schemat. Före passet drack jag en Verve Bold, PWO utan koffein och kreatin. Efteråt blev det en proteindrink och en timme senare ris och kyckling som brorsan lagat.

Jag kände mig stark trots att jag slarvat med träningen senaste veckorna. Latsdrag med tyngsta vikten i magasinet, likaså rodden, latsdrag i kabelhissarna och tyngsta hantlarna i hantelrodd. Det var någon som frågade om jag kommer upp i 365 pass i år. Tyvärr så gör jag inte det. Jag hamnar på 330 pass ungefär. Jag hinner omöjligt med 25 pass i helgen så det är bara att bita i det sura äpplet och försöka igen 2014. Jag vet att flera av er redan är uppe i 365 pass i år och jag vill passa på att gratulera er. Grymt bra jobbat! Nästa år är det förmodligen ännu fler som hoppar på utmaningen så då kör vi järnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.