Jerry på besök från Malmö

Det har varit en skön dag idag trots att det nu blivit ett mildare snökaos ute. Jag var på gymmet en runda på eftermiddagen och efteråt träffade jag upp Jerry som jobbar med mig inom Vemma nere i Malmö. Han är i Stockholm på utbildning med sitt vanliga jobb. Vi promenerade bort till Nordic Wellness för att hälsa på de andra tjejerna i mitt team som jobbar där. Tanken var att Sandra skulle komma från Linköping men all trafik var inställd på grund av ovädret. Karin åkte därför hem till sin bror och jag och Jerry gick till en närliggande sushirestaurang. Sushi finns inte i Malmö och han tyckte det var så spännande att få prova. Haha, skämtar bara. Vi glömde bort att det är fredag så de flesta ställena kring Odenplan var fulla och därför satt en snabb sushi fint.

jerrybesok2 jerrybesok1 suhin1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.