Juldagen hos mormor

juldagen6

Idag har jag varit hos mormor hela dagen. Jag kände att det var dags att ta det lugnt en hel dag utan att ränna runt en massa. Ipaden i knät i soffan ett par timmar och sedan kom släkten på den årliga juldagsmiddagen med lutfisk eller lax.

Jag utmanade min brorsa ikväll. Han fick två sömntabletter med olika verksamma ämnen och en tramadol som han tidigare blivit riktigt trött av för att se hur länge han kan hålla sig vaken. Det är inget jag rekommenderar er läsare men han är vuxen och vet vad han gav sig in på. Jag är ganska säker på att de inte är farliga att ta tillsammans. Hur som helst blev han riktigt trött/yr efter sisådär 20-30 minuter men nu två timmar senare är han inte trött längre. Vad är det med dagens ungdomar? Jag däckade innan planet ens hade lyft när jag tog en av tabletterna när jag skulle resa från USA. Han verkar vara immun mot dem. Kan tänka mig att han vaknade väldigt sent idag så det beror väl på det antar jag.

Själv ska jag nog sova strax. Vi ska upp tidigt och åka tillbaka till Jönköping. Mina planer i morgon är att träna på något av Nordic Wellness i staden med några vänner. Jag ska försöka hinna med att äta en kebab i någon form. Jönköpingskebaben finns nämligen inte i Stockholm och dessutom ska jag gå på diet snart så jag måste passa på.

Jag tog lite bilder under kvällen. De finns på min andra blogg: finest.se/lailani

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.