Julkänsla på stan och kalas

6fd332c25a9711e393760e87319991e7_8

Även söndagen var lugn. Jag hade möte på Odenplan med en kollega inom Vemma. Han hade en gammal vän som är intresserad av verksamheten så jag hjälpte honom att gå igenom det man behöver veta för att eventuellt kunna sätta igång.
Efter mötet promenerade jag in till stan för att möta upp Hannah på hennes jobb när hon slutade. Jag vet att jag inte hinner vara i stan så mycket kommande veckor så jag passade på att insupa julatmosfären och dessutom var det första advent så känslan var på topp. Av någon anledning känner jag på mig att jag precis som alla andra år kommer att springa omkring i affärerna som en galning dagarna innan jul tillsammans med andra stressade personer. Tänk om man någon gång kunde förbereda julklapparna i god tid haha.

b4874b625aae11e3be060ed4a55bf507_8

Efter Hannahs jobb åkte vi till Årsta för att gå på kalas. Hennes vän Alens dotter fyller två år idag nämligen. Eftersom jag inte har en aning om hur stora barn är i olika åldrar och vad de lärt sig göra så kändes det kul att kunna sätta två år på kartan med. Nu vet jag att en tvååring kan gå, prata lite grann och sjunga. Check!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.