Julkänsla på stan

Jag brukar alltid tycka att julen flyger förbi utan att man hinner reagera. Alla advent, lucia och slutligen julafton. Det är bara det sistnämnda som jag verkligen hinner reflektera över. Då sitter jag med släkten och tänker på hur fort december har gått och att jag inte ens märkte att det var lucia en och en halv vecka tidigare. Jag saknar den där julkänslan man fick när man var yngre och gick i skolan. Varje dag var speciell innan julafton. Idag bestämde jag mig för att följa med Hannah och syrran till stan för att insupa lite julatmosfär. Vi promenerade till kungsträdgården och sedan bort till gamla stan för att dricka varm choklad, äta våfflor och köpa julkorv och ostar. Riktigt mysigt och väldigt gott med våfflor för min del efter dagens träningspass.

Nu är det bara snön som fattas sedan är jag redo för julen!

christmas4

christmas3

christmas9

christmas2

christmas11

Fler bilder finns på www.finest.se/lailani

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.