Kan jag börja använda kreatin? – Läsarfråga

Tja, du har en asgrym blogg, men jag har en fråga jag är 17 bast fyller 18 om några månader och vill börja använda kreatin är det något man kan börja med eller ? eller ska man helst vänta ??
John

SVAR: Tack John! Din ålder har ingen betydelse om det är det du tänker på när det gäller att börja med kreatin. Däremot anser jag att du bör vänta ett tag om du precis börjat träna. Du kommer att stärka kroppen, få bättre balans/koordination och teknik de första veckorna. Kreatin gör att du orkar lite mer än om du inte skulle använda det. Detta är något man får ut mest av när man tränat ett tag och kanske hamnat på en platå. Fokusera mycket på teknik och muskelkontakt i början och när du känner dig redo är det bara att börja med den kreatinsort du känner fungerar bäst för dig. Lycka till!

1 kommentar

  1. Hej! Vill ni läsa mer om kreatin får ni gärna besöka min sajt kreatinkungen där jag har samlat ihop mkt information om kreatin. Välkomna!

    Med vänlig hälsning
    Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.