Lördag med business och tv-tittande

cb597fee6fcc11e3891512aaa58e1840_8

Tillbaka i Stockholm, back in business. Igår var det utbildning följt av en vemmapresentation på Stureplan. Intresset var stort trots mellandagsrea och nyår och jultider då många är bortresta. Det var så värt att lägga sin lördag på det nu när det blir nytt år och dags att ta tag i allt efter ledigheten. Tyvärr vet jag inte än när vi släpper istet eller superjuicen med extra silica i Sverige. Förhoppningsvis blir det innan våren iallafall. Väntar man på något gott så. :)

654f35ea700811e397c912431a28be7b_8

I går kväll slappade jag med Hannah och Theo i soffan. Vi åt god mat, kollade på filmer och passade på att njuta då vi båda är lediga idag och inte hade någon tid att passa på morgonen. Man kan undra om Theo förstår att det är en bebis i Hannahs mage. Han är ofta där och ”vaktar”. Han har nog förstått att det är något som tar hans uppmärksamhet iallafall haha. Jag är ofta vid hennes mage och myser, klappar och pratar så han känner väl sig hotad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.