”Morgonträning” innan vi åkte till Malmö

c81672166ae911e3a32c12e17edff718_8

För första gången i mitt vuxna liv vaknade jag före mina föräldrar idag. Klockan 9.30 vaknade jag av mig själv vilket är nytt rekord att kliva upp de senaste fem månaderna. (Ja, jag vet att jag inte kommer att få sova när vår son föds, varför tror ni jag passar på nu). Jag drack en Verve Bold och promenerade bort till Nordic Wellness ett kvarter ifrån deras hus. Idag kände jag för att köra ben och mage då jag skulle sitta i en bil tre timmar efteråt. Då är det skönt att känna att man är helt slut i nedre delen av kroppen. Sagt och gjort. Det blev ett bra pass och efteråt gick jag hem och drack en proteindrink och åt den sista risgrynsgröten de hade i kylen.

d4b294aa6aee11e383070e583b5f568c_8

På väg hem fick jag ett gott råd av en herre som förvandlats till en staty. Jag tackade för det och placerade det lättillgängligt i bakhuvudet för att minnas senare i livet då det kan bli relevant. Jag är inte den som retar upp mig över småsaker men om jag någon gång skulle göra det ska jag tänka på den rostiga farbrorn i parken i Huskvarna.

Jag vill passa på att göra en egen variant:

”Lyfter du små vikter blir du väl inte större än så”   Baaam! Bra va :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.