Några bilder från julafton

jul7

Eftersom jag glömde att ladda kameran fick det bli bilder med mobilen på julafton. När man har en systemkamera och det gäller att ta mysiga julbilder känns det som att mobilen kastar en 15 år bakåt i tiden när det gäller digitalkameror. Jag fotade lite grann iallafall så här kommer de.
jul3
Som jag längtat till julmaten. Jag åt julbord för någon vecka sedan, vilket är första gången i mitt liv som jag inte äter julbord enbart på julafton. Jag hann bli riktigt sugen på det igen under veckan som gått så det var helt okej. Jag åt julskinka för första gången och precis som jag trodde var det ingen hit. Jag är inte så mycket för smaken av fläskkött. Det var en perfekt tillagad julskinka enligt de andra så det var inte den det var fel på. Jag klarar inte av kassler, skinka och sånt. Korv på sin höjd och bacon ibland.

Julafton är en dag man inte behöver räkna proteinmängd över huvud taget. Jag nådde nog taket och långt däröver haha.

jul6

Här är en bild på mig och mina syskon Tara och Rebin. Sjukt att jag är 11 år äldre än Rebin. Han ser så vuxen ut men i mina ögon kommer han alltid vara åtta år och stå och banka på dörren till mitt rum för att komma in och spela datorspel med mig och mina kompisar. Jag tror inte jag lärde känna honom på riktigt förrän för drygt fyra år sedan. Det blir lätt så med vår åldersskillnad. Nu känns det som att vi är jämngamla och vi har fler gemensamma intressen. Ska bara se till att han börjar träna med.

jul2Kalle Anka klockan tre är ett måste. Jag nöjde mig inte bara med glögg utan jag behövde lite energi för att orka med en lång dag med massor av mat. Dagens vemmashot drack jag i form av en Verve Bold.

jul5

Vem spelar inte TP på julafton? Vi körde männen mot kvinnorna. Som vanligt vann kvinnorna trots att vi var två fler i vårt lag.

jul4

Julmat i all ära men när det var dags att åka hem till mormor för att sova kurrade magen igen. Jag bad syrran svänga av så vi kunde äta på Mc Donalds på Rosengård. En stadig big mac & co. senare var vi på väg hem för att jäsa ordentligt i soffan och titta på några avsnitt av Breaking bad.

jul1

Personbästa i natt. 103,8 kg är en del med tanke på att jag vägde 87 kilo i somras. Jag kan inte fatta att jag vägde 72 kilo en gång i tiden då jag var lika lång som idag.

1503509_806240442724470_2032451908_n

Slutligen slänger jag in ett kollage som min kära syster satte ihop precis. Hon verkar ha haft kameran redo vid fler tillfällen än jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.