När ska man börja egentligen…

06ff5fa86c0011e388790ed1f839a487_8

Nu är jag riktigt sugen på att komma i form igen. Med i form menar jag bränna bort fettet jag lagt på mig senaste fyra fem månaderna. Jag har inte bestämt mig om jag ska sätta igång första januari eller om jag ska vänta en två veckor in i månaden. Anledningen är att det är så klyschigt att starta första januari och pressen att sköta sig ökar jämfört med om det inte är ett nyårslöfte.

Jag vill alltid gå in i nya projekt till 100% och skulle något förstöra för mig känns det som att jag måste vänta till nästa nyår innan jag kan starta på nytt. Börjar jag mitt i Januari och blir sjuk eller liknande under tiden så är det bara att starta om som vanligt när som. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar men det är så det känns nu. Jag får se hur det blir efter all mat i jul, jag kanske skippar pizzan på nyårsdagen och hoppar på ris och kyckling direkt. Formen ovan ska nås inom 12 veckor från start.

Oj… kom precis på att om jag börjar vecka 2 så är jag i mål samma dag som vår bebis ska födas. Kan inte bli bättre! Hannah räknar ner veckor, jag räknar ner fettprocenten.

Hur ska ni göra i samband med nyår och träningslöften?

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jonas24 december, 2013 kl. 03:07
  • Svara

  Jag funderar på att sätta igång med en deff ungefär samtidigt som du. Det enda som hindrar mig just nu är att jag kan tycka att jag inte lagt på mig tillräckligt med muskelmassa än. Samtidigt kan jag få för mig att det endast är för jag är så pass självkritisk som jag känner så.

 1. Ska testa ett nytt träningsprogram med start i morgon. Kommer att köra endast två övningar per pass och då basövningar. Det blir på relativt lätta vikter men med en massa rep och set och relativt kort vila mellan. Testade igår och körde 10 set axelpress a 8-10 repetitioner. Aningen ont idag.
  Hoppas gå ner 5-6 kilo på två månader.

  • Mh24 december, 2013 kl. 10:10
  • Svara

  Intressant. Är i precis samma tankegångar. Antar jag bestämmer mig den 1a januari hur jag ska göra. Men lutar mest åt att jag startar ett par dagar in i månaden.

 2. Här är det 1/1-2014 som gäller och så ska jag sköta mig i minst tio månader. I slutet på november får jag börja unna mig igen eftersom det kommer födelsedagar, advent, Lucia, jul och nyår. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.