Samsung Galaxy Team OS-app

Förra veckan nämnde jag OS appen som Samsung utvecklat. I den kan man jämföra sina resultat med de fyra atleterna som ingår i Samsung galaxy team. Jag tänkte berätta lite mer om den trots att jag än inte hunnit prova den själv än eftersom jag varit sjuk.

Här är ett par skärmdumpar som visar hur det ser ut när man utmanar atleterna.

samsung_app

Vill du inte tävla mot atleterna kan du bara försöka slå dina egna resultat. Varför inte passa på att dela dem på facebook så andra får ta del av dem? Så fort jag blivit helt frisk ska jag ladda ner appen på Galaxy S4 Active luren jag har här hemma och se vad jag får för resultat.

Här är två av utmaningarna:

sv_VON_exh_pushup_

Armhävningar

Skicrosslandslaget såväl som Henrik Lundqvist vet vikten av att träna hårt och öka muskelstyrkan i hela kroppen för att bli bäst. Med hjälp av armhävningar tränar du musklerna i armar, axlar, bröst, rygg och mage. Henrik fick resultatet 65 och Viktor 41.

sv_HL_exh_reaction_

Reaktion

För många atleter är god reaktionstid ett måste. Speciellt om du är hockeymålvakt då slagskotten kan hålla hastigheter en bra bit över 150 km/h. Henriks resultat blev 134 ms. Vad blir ditt?

Ladda ner appen till din Androidtelefon eller läs mer genom att klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.