Syrran på besök

24cd51965b9011e3b28312305a40e556_8

Syrran var på besök ikväll. Hon är passar Chico sedan ett tag tillbaka så hon tog med honom så han fick leka av sig med Theo under ett par timmar. De är bara för söta. Trots att de är hanar, lika gamla och okastrerade så trivs de ihop och både leker och myser. Jag tror det beror på att Theo är helt ointresserad av rangordning och dominant beteende. Han är trots sina tre år väldigt valpig av sig haha.

Hannah bytte ut min kyckling mot fläskfilé ikväll och serverade mig en tallrik med det och ris med en massa babyspenat vid sidan om. Vid sidan om gjorde hon dessutom en mannagrynspudding som hon serverade tillsammans med saftsoppa när jag ätit klart. Tjejerna hade ätit middag lite tidigare så de höll sig bara till puddingen ikväll.

Syrran hade förresten med sig ett gäng påsar med Ahlgrens bilar. De kostar bara 10 kr styck i Flemmingsberg tydligen. Nu har jag så det räcker för påfyllning av snabba kolhydrater efter många pass framöver.

1 kommentar

    • Arw3 december, 2013 kl. 13:19
    • Svara

    Undrade vad Chico tagit vägen då jag haft ett par månaders avbrott från din blogg. Jätte söt och kul att dem kommer bra överens :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.