Tomten besöker Delta Gym

Min vän Niklas Wadman har precis som jag gått upp en massa i vikt på kort tid (100 kg kroppsvikt som mål). Han känner sig mer eller mindre som en jultomte efter att ha lagt på sig 20 kilo under hösten skriver han i sin blogg. Vad passar inte bättre då än en Delta Gym julvideo. :)

2 kommentarer

  • Malin9 december, 2013 kl. 13:39
  • Svara

  Hej Philip! Jag skulle bli så glad om du kunde hjälpa mig med en sak. Varannan vecka (pga jobb) så tränar jag direkt på morgonen. Det tar väl ungefär 30-40 min från att jag går upp till att jag är på gymmet. Vad tycker du att man ska äta innan när träningen är såpass tätt inpå. Träningen är hyfsad tung Styrketräning. Har tillgång till bcaa och whey.
  Väldigt tacksam för svar! :

 1. Hahaha vilken rolig video!
  Är det ni som är med på den? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.