Träning på Nordic Wellness i Huskvarna

Idag tog jag med mig Brosk och hans bror Boland för att träna på Nordic Wellness i Huskvarna. Vi bestämde oss för att köra överkropp eftersom Brosk varit sjuk och borta från träningen nio dagar. Då kan det vara skönt med en genomkörare. Vi laddade med varsin Bode Burn och PWO utan kofffein. Efter passet fyllde vi på kolhydrater med hjälp av skumtomtar och till det en portion One Whey från Fitnessguru.
Det var första gången vi besökte gymmet och det var helt okej. Enda minus från min sida är att ljuset var väldigt dämpat i deras styrkelokal. Det kändes som att det var kväll trots att klockan var ett på dagen.
Hur som helst blev det ett grymt pass!

nordic4 nordic3 nordic2 nordic1

1 kommentar

  1. Gymmet är verkligen ser trevligt. Den är dekorerad med och fin prydnad. Tack för att dela.
    Kyani

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.