Två bilder

c42bccdc5eb911e39d08121daeb29022_8

Var precis ute på en promenad med Hannah och Theo. Burr vad kallt det är idag. Visst har det snöat och blåst en del men vi har långt ifrån erfarit Sven som de gjort neråt i landet. Mina tankar går till de som förlorat anhöriga i stormen. Jag vet själv hur lätt det är att trotsa varningarna och bege sig ut i blåsten. Det är ju bara på tv det är farligt med väderfenomen. Så tänker jag oftast iallafall. Jag kan tänka mig att jag skulle stanna kvar för att titta på en tornado. Hur som helst hoppas jag att de vänner jag har som ska ut och resa i morgon kommer fram till destinationerna helskinnade. Nu ska jag krypa ner under en varm filt i soffan iallafall.

812e4e945ebb11e3b39112207f9a801b_8

Jag visste att Vemma är rätt företag för mig. Jag ska nå toppen och det här är bara början!

1 kommentar

  1. Så ledsamt med de äldre som omkommit när de varit ute, en hade ju fått ett träd över sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.