Två julklappstips för den som gillar träning

Jag tänkte dela med mig av två julklappstips för er som har nära och kära som antingen vill komma i form, finslipa dagsformen eller ha ett nytt mål med sin träning.

luma_fore1

1) PT tillfällen med mig. Ni kan ge bort ett eller flera tillfällen tillsammans med mig på gymmet på Odenplan här i Stockholm. Det som ingår är mätningar, styrketester, kostupplägg vid behov, träning i gymmet med mig och träningsprogram att köra på egen hand vid sidan om. Vi jobbar mot mål och delmål och jag ser till att vi når dem på ett snabbt, säkert och roligt sätt. Maila mig på philip@lailani.se för mer information.

2) En biljett till Superior race här i Stockholm eller Norrköping i sommar. Vem vill inte uppleva nordens största hinderbanetävling.  De är till exempel först i världen med att ha ett hinder som avser prickskytte med paintballgevär. Oavsett om man har ställt upp i en hinderbanetävling tidigare eller om det blir första gången så garanterar de att man inte har varit med om något liknande. Superior Race liknar inget annat lopp. Jag kommer själv att vara på plats och springa. Låt de du tycker om få lite utmaning och ge bort en plats i julklapp. Varför inte kombinera loppet med ett par tillfällen hos mig där jag lägger upp träningen inför våren.
http://superiorrace.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.