Vemma i bilagan till Svenska Dagbladet

be4c9556627111e38601122afed306a9_8

Det är kul att Vemma börjar etableras på svenska marknaden när det gäller kosttillskott. Det är riktigt bra produkter och det står jag för till 100%. Viktminskningskonceptet som Vemma erbjuder är dessutom framtaget i samarbete med Chris Powell och han har jag respekt för när det gäller att transformera människokroppar. Ni har säkert sett hans TV program, Biggest loser weight loss edition.

Jag tänkte berätta mer om Bod-e konceptet som Bod-e burn drickorna jag dricker ingår i. Det finns nämligen ett helt kostupplägg med app, recept, tillskott och motivationsvideoklipp av Chris för dem som vill gå ner i vikt snabbt och effektivt. Jag skriver ett inlägg om det så fort jag får möjlighet.

chris-powell-vinterpigg

Som ni kanske vet är Verve Phoenix Suns (NBA) officiella energidryck. Vemma har en egen lounge i deras hemarena där man kan sitta och avnjuta en iskall Verve och titta på matcherna samtidigt.

3dcb2b6460ef11e3b8cd1227d7fa1b14_8

Michael Jordan står bakom Vemma och nu har dessutom Nate Robinson som spelar för Denver Nuggets valt att arbeta och promota Vemmas produkter trots sin befintliga inkomst på över en miljon dollar om året. Även NFL spelaren Martin Parker har börjat arbeta med Vemma. De förstår kraften av att arbeta med network marketing. Ser man det på sikt är det ett av de bästa sätten att bli rik på oavsett bakgrund.

naterobinson_vemma

Sist men inte minst har vi Dr Oz som är en av världens mest respekterade läkare som står bakom och rekommenderar Vemmas produkter. Om det är någon som vet vad han pratar om och har en karriär att vara rädd om så är det han och då kan man lita på att det är bra produkter. Jag kan inte tänka mig annat än att han har väldigt många som noggrant kontrollerar allt han rekommenderar innan han går ut med det i media.

Verve Dr OZ

Jag tror att vi kommer att se fler och fler stora namn bakom Vemma även i Sverige de kommande åren. Jag är glad att jag blev introducerad företaget redan nu så jag får vara med på resan från början.

3 kommentarer

  • Hagar13 december, 2013 kl. 15:04
  • Svara

  Jag har själv lyckats gå ur vemma efter 3 år och tror att jag kan bli återställd men det får ta den tid det tar, har mist familj och vänner men har ändå tro på att jag kan ordna upp mitt liv.

  Hagar

  http://www.vk.se/1028341/lockar-med-ekonomiskt-oberoende
  https://www.flashback.org/t1662823

  1. Haha, kul kommentar. Kolla om det finns någon telefonlinje som kan hjälpa dig. Att äntligen ha lyckats klicka på en knapp att du inte vill jobba med Vemma längre måste ha varit enormt påfrestande för dig och din familj. Kanske saknade du mus till datorn? Kanske hade du lässvårigheter och inte förstod hur man klickade på knappen som avslutar din verksamhet. Sorry, men det är nog därför du har problem med din familj och dina vänner. Kommunikationsproblem… Det finns bra läsförståelsekurser på distans som du kan anmäla dig till. Lycka till och hoppas det löser sig!

  • Hagar15 december, 2013 kl. 21:39
  • Svara

  Det var ju det som var problemet att jag var så hjärntvättad av”dream big” och löften om att detta kommer att bli stort, hade ingen aning om hur manipulerad jag var. Kommer medverka i uppdrag g*anskning, där kan man också se hur högt uppsatta ledare inte alls arbetat sig upp till sina påstådda inkomster utan får direkt lön av företag. Och Philip jag känner igen mig i FÖRNEKELSEN . Men känner också en tjej som lyckades hon sade upp sig från sitt jobb som läkare och kunde syssla med med att hjälpa andra på heltid hon fick sina produkter gratis och en inkomst på 6000 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.