007. Jag var lugn som barn

007. Hur var du som barn?

Jag har hört att jag var lugn och skötsam när jag var barn. Jag var den första av mina kusiner så jag blev mina mostrars lilla ögonsten direkt. Mamma har dock berättat att när hon satte mig på dagis så började jag bråka med de andra barnen. Jag minns inte riktigt men det var något om att försöka kasta en stol på en annan pojke. Efter det fick det bli dagmamma istället och jag tror att det gjorde att jag fann mitt lugna jag igen och så är det än idag.

För er som inte vet så föddes jag i Malmö och fick till lågstadiet växa upp på Rosengård som då var ett lugnt och bra område. Vi var många barn som lekte på gården och det var lätt för föräldrarna att hålla koll på oss från balkongerna. Medan Zlatan sparkade boll på fotbollsplanen bar det iväg till Jönköping för min del då mina föräldrar fick jobb där. I Jönköping gick jag i skolan fram till studenten och efter det flyttade jag till Stockholm med en del avstickare (Bryssel, Borås och Vetlanda). Idag känner jag att Stockholm är för litet och har haft planer på att flytta utomlands till exempelvis Los Angeles eller New York men som blivande förälder får man tänka om och då är Stockholm precis lagom.

Nedan ser ni ett par bilder på mig när jag var liten. På första bilden fyller jag ett år, den andra är tagen hos min moster och den sista är jag något äldre och sitter jag bredvid min kusin.

philip_liten1philip_liten3 philip_liten2

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

1 kommentar

  1. Härliga bilder :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.