009. Jag är nöjd med att vara vuxen

009. Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?

En kompis till mig brukar säga att han längtar tillbaka till tiden då man inte hade några bekymmer, nämligen när man var barn. Man lekte med vännerna på gården. Man roade sig med kojor, fotboll, bus och annat som förgyllde dagarna. Jag håller med honom att man hade roligt men det finns en baksida som han inte tänker på, nämligen skolan, bestämda tider man fick vara vaken, alla familjeresor man var tvungen att åka med på, bestämd mat hemma och i skolan som man kanske inte alltid gillade och en massa annat som man kan välja bort i vuxen ålder. Visst att det var mindre att tänka på när man var barn men jag tycker det som är fördel med att vara vuxen överväger i slutändan.

Barn för en dag igen, ja, men inte en längre period.

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.