011. Hiss & Diss – Händelser från barndomen

011. Hiss & Diss – Händelser från barndomen

HISS

Allt kändes så mycket större när man var liten. Kollo låg jättelångt bort, det kom massor av snö när det väl snöade, gården man lekte på var gigantisk och fick man gå på bio var det en riktigt häftig upplevelse. Julafton var i princip som idag med ett undantag – att man fick jättestora paket som man kunde leka med under kvällen och inte bara en massa presentkort, kläder och hygienprodukter som man får när man är vuxen.

DISS

Jag nämnde det i ett tidigare inlägg, att man inte fick bestämma över sitt eget liv. Tider, mat och vad man skulle göra om dagarna bestämdes av föräldrar och skolan. Jag vet att det är viktigt för att få en bra uppfostran men i vuxen ålder längtar man inte tillbaka.

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.