013. Jag gillar skräckisar

Ny vecka ny kategori – FILM

013. Vilken är din favoritfilmgenre?

Min favoritgenre har ändrats genom åren. Förr gillade jag action och thriller men i takt med att filmerna blev mer avancerat gjorda började jag föredra äventyr, katastroffilmer och Sci-Fi. Nu har jag sett så många sådana att jag tröttnat och därför gått tillbaka till lite enklare filmer inom genren komedi och liknande. Drama har jag i princip aldrig gillat. Senaste halvåret är det dock skräck som dominerat här hemma. Jag vet inte varför men jag gillar att sitta där i soffan och bli skrämd samtidigt som man är glad att det inte är en själv som är med i filmen. Jag har dessutom alltid gillat klaustrofobiska skräckisar som Cube, SAW och liknande. Filmer där en grupp människor ska ta sig ut från byggnader eller liknande är riktigt nice. Har ni förslag på bra sådana filmer så tipsa gärna i kommentarsfältet. Det kanske är en slump men det är också just de situationerna som återkommer i mina mardrömmar haha.

1 kommentar

    • Nadja13 januari, 2014 kl. 21:47
    • Svara

    Hej Philip! Vet att det är fel inlägg att fråga detta i men kör ändå. Jag ska börja gymma med mål att ”gå ner ett par kilo” (bryr mig inte alls om vikten men vill bli lite mer slimmad.) Undrar lite över det här med proteinpulver. Tänkte köra 4 ggr/vecka, både styrka och pulshöjande. Har ganska oregelbundna mattider med tanke på mitt jobb, men undrar om det går att ersätta frukosten med en proteinshake? Eftersom jag jobbar kväll ibland och morgon ibland äter jag ofta bara middag eller bara lunch (äter alltid frukost), och sen macka eller liknande på kvällen/innan jobbet. Går det att köra shakes till frukost & mellanmål och sen lagad mat en-två gånger om dagen eller är det inte bra för någon som inte hårdtränar som du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.