014. Film på bio är lika trevligt som hemma

Usability-Testing-UK-Cinema-Websites

014. Ser du helst på film hemma eller på bio?

Det är en svår fråga. Jag älskar filmupplevelsen på bio och känslan att man skärmar av verkligheten när man sitter där i biomörkret och nu finns det även filmer som visas i 3D vilket ökar känslan. Att se film hemma innebär att man kan titta när man vill, avbryta när man behöver och man slipper jobbiga människor som stör en. Jag väljer att svara att jag föredrar båda beroende på film, situation och hur mycket tid man har. Vad föredrar ni läsare?

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

1 kommentar

    • Rebecca14 januari, 2014 kl. 22:02
    • Svara

    Hej Philip! Älskar din blogg, har typ läst den i 2-3 år nu:) Har en fråga som totalt fuckar med min hjärna nu när jag försöker gå ner i vikt. Jag är 162 cm, väger ca 65kg. Jag ska ligga på 1500 kcal för att gå ner i vikt, om jag då tränar och förbränner 500 kcal, ska jag då äta 500 kcal extra eftersom att jag redan ligger på ett kcal underskott? Eller är de bara bra att jag förbrände lite extra den dagen? Jag är rädd för att tappa muskler och vill alltså inte äta för lite. Försöker ät 3g protein/ kilo, precis som du sagt.
    Tack på förhand!
    Kram Becca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.