017. En ny skräckis är på G

017. Tipsa om vad du vill som har med film att göra

Jag har en vän i staterna som är filmproducent och manusförfattare och hon har precis filmat klart en film som heter Dead Quiet. Det är en skräckis som handlar om en grupp människor som försöker ta sig ut från en hemsökt byggnad.

Kip Weeks (spelade mot Liv Tyler i The Strangers) har huvudrollen och Helena som producenten heter berättade att han är grymt bra i den här filmen. Ni ser även Jeff Hatrix som är sångare i kultbandet Mushroomhead som en av skådespelarna. Ni kan läsa mer och kolla bilder på www.facebook.com/DeadQuiet om ni vill, de kommer ut med trailer och promo senare i vår.

1495457_347211642088646_712047936_n

Finns det intresse kan jag säkert ordna så jag kan lotta ut ett signerat ex när den släppps på dvd.

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.