021. Obekväma föräldrar

021. Vad är det roligaste du sett ett djur göra?

Om man bortser från alla youtubeklipp och förutsätter att det är vad man sett i verkligheten som gäller så måste jag nog fundera en stund. Det finns massor av roliga stunder man minns när man har husdjur men det är svårt att berätta om dem här i bloggen.

get

En händelse jag minns som inte har med husdjur att göra är när jag var på Jul på Liseberg för några år sedan. Mängder av barn och föräldrar stod och tittade på två gätter som stod och åt i en inhägnad. Plötsligt får den ena för sig att para sig med den andra och klev upp bakifrån med frambenen på den andres rygg och började jucka. Det tyckte alla barnen såg kul ut. Inte för att jag tror att de fattade vad som pågick men föräldrarna såg väldigt obekväma ut runt omkring mig. Det var kul, haha.

1 kommentar

  1. Haha djur kan få för sig en massa saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.