027. Jag delar med mig av det mesta

41924d18e9fd11e2875a22000aaa0594_7

027. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?

Jag tror att jag delar med mig av mycket som andra aldrig skulle vilja göra både i bloggen, på Instagram och Facebook. Jag är dock noggrann med att bara publicera material som jag kan stå för och som jag inte känner är jobbigt att det i princip aldrig försvinner från internet. Det finns dock en del saker jag håller privat och det är oftast sådant som innefattar andra personer. Jag skulle aldrig hänga ut någon eller lägga ut bilder som någon annan inte känner sig bekväm med.

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

1 kommentar

    • Catherine28 januari, 2014 kl. 08:54
    • Svara

    Ååh så fina bilder på er!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.