029. Jag gillar att gilla saker

029. Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?

Hmm… jag är nog ”The liker” som glider runt på fejjan utan att egentligen skriva något men tycker det är väldigt bekvämt att klicka like på allt jag håller med om. Jag är vän med alla möjliga människor på facebook och gillar att se vad alla sysslar med. Fördelen är att man själv väljer om man vill eller orkar logga in. Märker jag att folk bara klagar en massa på sina liv klickar jag så jag slipper se deras uppdateringar i framtiden. Energitjuvar vill man varken ha IRL eller på nätet.

Jag kan nog sätta in ett gäng personer på rak arm inom varje kategori som nämns.

Läs mer om bloggutmaningen 365 frågor här: https://ptphilip.se/bloggutmaningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.