Återblick på Vemma 2013

Vilket år 2013 var! Tänk att det bara var ett smakprov på vad 2014 har att erbjuda.

Jag vill att du tar en minut och funderar på hur du mår på ditt nuvarande arbete. Är det något du saknar? Skulle du vilja bestämma dina egna arbetstider? Skulle du vilja arbeta med precis de personer du vill? Skulle du vilja vara din egen chef? Skulle du vilja ha möjlighet att göra karriär där det inte finns något tak? Skulle du vilja bestämma din egen lön efter arbetsinsats? Skulle du vilja ha ett arbete där du har möjlighet att få resa till exotiska platser i världen och få ta med dig partner och barn helt gratis? Skulle du vilja utvecklas som person och ha möjlighet att bli ledare och hjälpa andra att bli framgångsrika? Skulle du vilja tjäna pengar (passiv inkomst) även när du är på semester, hemma med familjen eller när du är sjuk och inte har tid att arbeta för tillfället? Skulle du vilja arbeta extra eller heltid med ett företag som är inriktat på hälsa, träning och välmående?

Svarar du ja på en eller flera av frågorna ovan så luta dig tillbaka och titta på klippet ovan. Det tar 5 minuter av din tid. Det är du skyldig dig själv om du drömmer om någon av ovanstående frågor. Kanske blir du nyfiken på i mina ögon det bästa företaget man kan jobba med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.