Blev inget pass idag tyvärr

Satan vilken träningsvärk jag haft i benen idag. Fråga Hannah, jag kunde inte stå på dem efter passet igår. Jag låg som en mask i soffan ett par timmar efteråt haha. Det märks att jag inte belastat kroppen så mycket som jag borde veckorna innan jul och nyår. Av någon underlig anledning (läs. iphonekalendern) så hade jag inte koll på att det var röd dag idag så jag missade att gymmet stängde klockan 18. Jag missade därför mitt träningspass och ligger nu efter med ett i min utmaning. Inte för att det är några problem eftersom jag säkerligen kommer att köra dubbla pass senare i veckan. Det är bara bra att min kropp får vila lite nu när jag dietar och ökat träningen ett par snäpp.

Jag ska så snart jag får tummen ur skriva ett inlägg om min deff jag kör nu. Jag kan sammanfatta vilka kosttillskott jag tar så länge.

Från fitnessguru.se använer jag:

– One heat Night (innan läggdags för ökad fettförbränning under natten)
– One Power koffeinfri (PWO för att orka träna hårdare)
– One Whey (protein under hela dagen)
– One Amino (aminosyror före träningen och ibland när jag vaknat)

Övriga märken:

– Kreatin (vanligt monohydrat)
– ZMA (zink och magnesium innan läggdags)

Från Vemma:

Bod-e burn (2 st per dag för ökad förbränning och extra 40 g protein)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.