Bod-e konceptet för dig som vill ha en hållbar viktnedgång

Jag är stolt över att vara ambassadör för Bod-e programmet och som ni vet dricker jag själv viktminskningsdrycken som ingår i det två gånger per dag. Jag tänkte att ni som vill veta mer kan avvara en kvart i helgen och titta på klippet ovan. Kanske är det dessa produkter som kommer att få er att gå ner i vikt och hålla den en gång för alla. Ni väljer själva om ni vill köpa enstaka produkter som jag eller om ni vill köra hela konceptet med måltidsersättare, fettförbränningsdryck, detox, förslag på måltider, peppvideos i telefonen och en alldeles egen app som talar om vad och när ni ska äta.

bodetrainer

Tveka inte att maila mig för mer info efter att ni sett videon. Jag hjälper er mer än gärna att komma igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.