Bort med fettet…

Tape_measure_colored

Känslan när man vaknar på morgonen och midjan är ytterligare en halv centimeter mindre haha. Det är nu dag 29 av dieten och jag börjar som vanligt dagen med ett shotglas ren aole vera gel och en halvtimme senare en burk Bod-e burn. En timme efter det blir det påfyllning av mer protein i form av en proteindrink.

103 cm ==> 91,5 cm

Snart är jag under 90 igen, woho!

Ps. För er som inte vet vad Aloe vera gör i kroppen tänkte jag skriva ett inlägg lite senare idag.

2 kommentarer

    • maria29 januari, 2014 kl. 17:02
    • Svara

    bra!! kämpa på bara :)

  1. Bra gjort! Jag har tappar 3cm runt magen (mätt runt navel) på två veckor och minskat där jag hoppats på i övriga kroppen också ^^ Armarna har ökat varsin centimeter också så det är jag glad över :) 1,5 cm kvar tills du är under 90 då, inte ouppnåeligt alls ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.