Bra jobb ni gjort!

Vad duktiga ni är. Jag fick ett par hundra fler besökare idag efter att ha bett er berätta om min blogg för era vänner. Det glädjer mig och varje gång statistiken ökar känns det ännu roligare att blogga.

Nu är min semester slut och i morgon är det dags att jobba på allvar igen. Jag har många projekt jag jobbar med för tillfället så jag ska försöka planera min tid bra framöver. I dag blev det inte så mycket jobb däremot. Jag sov fram till lunch och satte mig en stund för att svara på mail. Efter det blev det ett pass på gymmet som ni ser några inlägg ner. I kväll var vi bjudna hem till Hannahs pappa som hade lagat en underbar gåsmiddag. Eftersom jag inte dietat mer än sex dagar nu fick jag inte plocka ut en ätardag men efter mitt tuffa benpass och enbart proteindrinkar under dagen tillät jag mig att äta potatis, gås, rödkål, grönsaker och skysås. En halvtimme efter drack jag en Bod-e burn som efterrätt när de andra drack irish coffee. (utom Hannah som fick nöja sig med ett glas fanta haha)

Nu är klockan efter midnatt och jag känner att hungern tränger sig på. Jag har tre val, lägga mig och sova, stanna uppe hungrig eller stanna uppe men äta tre finn crisp med kalkon och lite kallrökt lax. Det kommer att bli det senare alternativet. Jag har ett par mail till jag måste svara på innan jag kan sova. Visst är det kanske bättre att sova och göra det i morgon men jag hatar att lägga mig med en mental to do lista som jag lika gärna kan bocka av nu. Det är inte svårt att lista ut varför jag vänt på mina dygn haha.

3 kommentarer

 1. Det är alltid kul när statistiken ökar :)

  • Ida7 januari, 2014 kl. 00:32
  • Svara

  jag har en fråga ang viktnedgång! jag har börjat ta promenader men vill inom en snar framtid börja jogga. hur som helst, min fråga är om man måste äta ngt när man kommer in efter promenaden eller om det inte behövs?

  din blogg är kanon, du verkar vara jordnära och du ger mig inspiration :)

  1. Tack! Nej du behöver inte äta något direkt efter en promenad om du inte vill. Jag har svårt att din kropp belastats på så sätt att den kräver akut återhämtning. Lycka till och jag är säker på att det kommer att gå hur bra som helst för dig att jogga inom en snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.