Då var det söndag igen

Klockan är 18.30 och riset kokas samtidigt som Hannah fixar kycklingfién som idag ska stekas upp med lätt kokosmjölk och wokgrönsaker. Jag håller mig undan från skräpmat men hon lovade att jag får äta en snickers ikväll om jag gör 100 armhävningar och 100 situps innan. Jag har i skrirvande stund avverkat 20 armhävningar och 20 situps så jag har några kvar innan jag får unna mig. Jag har nämligen efter 19 dagar inte plockat ut någon ätardag än där jag får unna mig vad jag vill. Något säger mig att när det är dags så står jag i kön till mc donalds. Jag kan inte hjälpa det men jag älskar mat från mc donalds. Jag har dessutom en massa rabattkuponger i en låda så det blir att gå all in.

Jag började dagen med att ligga och pilla på mobilen i sängen en timme med Hannah bredvid mig. Det är så skönt att ha en tjej som också är ”beroende” av sociala medier och mobiltelefoner. Vi klagar aldrig på varandra att man ska lägga ner luren. Vi har mycket tid tillsammans så vi hinner umgås en hel del utan mobilerna med. Det var mindre kul när jag fick en notifikation att Hannah taggat mig i en bild på hennes instagram. Hon hade nämligen smygfotat mig när jag sov. Jag måste ha drömt att jag var en ängel eller liknande. Varför ser ni om ni kikar på hennes insta: @hanneybun

När jag klivit upp drack jag min Bod-e burn för att bli taggad. Jag klickade runt lite på datorn, packade ner en proteindrink och en banan i väskan och förberedde mig inför ett möte jag hade med James och hans tjejkompis. Mötet hade vi i ett café här i närheten och hon fick veta allt om Vemma som företag och våra produkter. Kanske blir hon snart en i min organisation. Det skulle vara jättekul då hon är driven, social och älskar allt som har med kost och hälsa att göra. Det är perfekt sidosyssla då hon jobbar i butik annars.

601683_10151584951105659_35998967_n

För en liten stund sedan tog jag beslutet att ha en vilodag idag. Trots att det tar 15 sekunder för mig att gå över till gymmet känner jag att jag behöver vila kroppen. Det är en ny vecka i morgon och jag har gott om tid att träna ett eller två pass fram till nästa söndag. I och med att jag vilar idag kommer jag att ligga efter med två pass i min utmaning 365 pass 2014. Jag kommer att få lite träning av de 100 situpsen och armhävningarna ikväll trots allt, även om jag inte räknar dem som ett komplett träningspass.

Nu ropar Hannah att maten är klar. Ska bli gott med kyckling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.