Dag tre på deffen

9b59fc1274a211e383f7128f504da20f_8

Efter ett möte med Ellen Bergström om ett kommande projekt som ni får veta mer om nästa vecka så blev det ett tufft axelpass på Planet Fitness. Idag blev det bara rökt lax, kalkon och finn crisp före passet och nu en timme efteråt ska jag äta bulgur med kyckling och grönsaker. Det är så skönt att skippa allt skräp och ge kroppen det den vill ha. Hjärnan vill inte alltid kroppens bästa och då gäller det att kämpa emot.

Sötsuget jag hade igår och skriket efter junkfood var outhärdligt. Huvudvärk, rastlöshet och liknande symptom kom som ett paket på posten. Idag känns det inte bättre men efter att ha ätit ska jag se till att hålla magsäcken full med vatten resten av kvällen och enbart fylla på med proteindrink innan läggdags.

c15aad6074a911e3b9c90e6ddc3b3ad4_8

Kyckling, bulgur, tomat, babyspenat, majs, mozzarella och avokado.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.