Dags för kvällsmat

kvallsmat

Jummie! Nu är det dags för kvällsmat. En massa kalkonskivor som jag lägger på två Crisp´n wheat från Wasa som väger cirka 7-8 gram och innehåller 25 kcal styck. Till det äter jag även 50 g kallrökt lax och dricker kolsyrat vatten till. Jag kompletterar måltiden med en vemmashot för att få i mig nödvändiga vitaminer och mineraler.

Tidigare idag har jag ätit:

–  1 st Bod-e burn
– 3 st proteindrinkar
– 200 g kycklingfilé med ris
– 2 st proteinbars från fitnessguru
– En näve nötter
– En banan
– En clementin
– Aminosyror

1 kommentar

    • Stina15 januari, 2014 kl. 06:59
    • Svara

    Jag har precis påbörjat min diet och har en liten fråga som jag tror du kan hjälpa mig med. Jag brukar bli hungrig mellan målen och måste då äta mellanmål men jag vet inte vad. Kan du inte ge mig lite tips på bra och nyttig mellanmål som man kan äta under diet? Skulle bli så glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.