En grymt bra söndag

32d72fec86af11e3ae7e124fce6320e0_8

I helgen var min vän Jiman på besök från Stockholm. Vi hann umgås lite grann men vi hade båda en del att göra. Vi har satt upp höga mål med vår Vemma verksamhet så det blir inget slappande här inte. Ett av målen är något som de allra flesta i Sverige bara kommer att kunna drömma om under sina liv. Vad det är får ni se den dagen vi når dit. Kom ihåg att det är skillnad på drömmar och mål.

Idag hade vi presentation för ungefär hundra personer på Scandic Hotell i Slussen. Jiman var exemplarisk framme vid tavlan när han startade presentationen med att berätta om våra produkter. Kvällen var lyckad och vi är nu ännu fler i vårt fantastiska team. Vi arbetar med franchise koncept där vi hjälper människor att öppna upp sina egna webbutiker med marknadsledande hälsoprodukter. Enkelt och smidigt för alla som vill ha något vid sidan om sitt ordinarie jobb. Ni som läser min blogg har sett de olika dryckerna som vi bland annat har i vårt sortiment.

Efter presentationen hade jag möte i stan med en tjej som vill bygga business med mig nere i Malmö. Jag kommer att lägga mycket energi på Skåneregionen framöver så det ser jag fram emot.

Nu är dagen över och jag ser fram emot en ny spännande vecka. Det drar ihop sig inför en massa resor och spännande äventyr. Vemma har styrt upp en resa för mig och Hannah till utlandet med som ni får veta mer om senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.