Först till kvarn är det som gäller…

sunday-Church-WEBSITE

söndag är det dags för ett event här i Stockholm med företaget jag jobbar med. Vi har marknadsledande produkter inom hälsa och jag är stolt att få vara ansiktet utåt för dem. Jag vill bjuda med mig två av er läsare som vill veta mer om dessa produkter som främjar immunförsvaret, viktnedgång, energi och mycket mer. Ni kommer även att få höra hur ni precis som jag kan bli ambassadör för produkterna. Självklart tjänar ni pengar på det så varför inte skaffa en extrainkomst vid sidan av jobbet eller plugget.

Tag chansen och bli en av mina två gäster, det är helt förutsättningslöst. En timme på söndag kan förändra ert liv, jag lovar er.

Först till kvarn är det som gäller så hör av er till mig via mail för mer info.

1 kommentar

    • Oscar23 januari, 2014 kl. 20:21
    • Svara

    Har skickat. Håller tummarna så dom går av och hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.