Härliga lördag!

Idag sov jag ut ordentligt. Jag och Theo låg kvar i sängen till halv ett. Jag gick sedan upp och drack en Bod-e Burn och satte mig och ringde runt lite i min Vemma-organisation för att se hur det går inför kommande vecka.

Efter en timme var det dags för en power walk med Theo. Jag räknar inte det som ett pass utan går mest för den sköna känslan att vara utomhus och få röra på sig.

Nu har jag precis ätit lunch. Den bestod av fem finn crisp med ett par kalkonskivor på varje (inget smör), ett par skivor kallrökt lax, en halv banan och massor av vatten. Om en stund är det dags att köra ett träningspass. Jag tror att det får bli bröst och vader idag. Både ryggen och axlarna behöver vila och jag tänkte ta en löprunda ikväll igen så benen får vila till dess.

Jag vägde mig för en stund sedan. Här är skillnaden mellan måndag och idag lördag:

Vikt: 104,1 –> 99,9 kg

Midjemått: 103 cm –> 96,5 cm

Nu har jag blivit av med bukfyllan och drivit ur en massa vätska så nu satsar jag på ett kilo i veckan tills jag är nere på 90-92 kg. 12 veckor är gott om tid så jag ska nog försöka vara färdig på 8-10 veckor istället.

Hur går det för er?

2 kommentarer

  1. Måste bara fråga hur du kan gå ner så snabbt i vikt? :o är det dieten eller har du alltid haft lätt att gå ner?

    1. Det är en blandning mellan en drastisk förändring, tung styrketräning, gener, muskelmassa och kosttillskott och kaloriintaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.