H&M har tagit fram OS-truppens kläder

Visste ni att H&M har tagit fram en unik OS-kollektion, som kommer att bäras av den svenska OS-truppen och den svenska Paralympiska-truppen i Sotji 2014, som är inspirerad av svensk och skandinavisk design. Kollektionen har tagits fram i samarbete med medlemmar från den svenska OS-truppen, med fokus på varje enskilt plaggs funktion och användbarhet.

Jag tycker kollektionen är hur snygg som helst och jag har därför gjort ett kollage med några av de kläder som de manliga OS-deltagarna kommer att bära.

os_truppen_h&m_klader

Nu för tiden är det mycket annat än bara grenarna som är viktigt vid de stora olympiaderna. Kläderna är en stor del av arrangemanget och nu är det som sagt svenska H&M som fick stå för den biten. Ni minns kanske hur missnöjda många var när kläderna designades i Kina vid OS i London.

Jag är säker på att Henrik Lundqvist kommer att trivas i kläderna eftersom han till skillnad från många andra inom hans gren bryr sig väldigt mycket om sin stil. Henrik har nämligen blivit utsedd till den sexigaste mannen på isen av New York Posts livsstilsmagasin och det säger en del. Trots att hans stilförebild är James Bond är jag säker på att han klär sig i träningskläder någon gång i veckan iallafall. Han hade det när vi var på gymmet som tur var.

På tal om Henrik, nu är det inte många veckor kvar och ni kan läsa om hans förberedelser här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.