Jag är Philip, vem är du?

Nu har vi kommit ett par veckor in i det nya året. Några av er vet jag har hängt här ett bra tag, i vissa fall flera år och andra har nyligen hittat hit, kanske efter ett uppehåll, kanske för första gången. Hur som helst skulle det vara kul att veta vilka ni är. Skulle uppskatta ifall ni skrev en rad eller två i kommentarsfältet. 

Jag börjar:

Philip Lailani 32 år från Stockholm. Hittade hit för ungefär två år sedan då jag startade bloggen. :) Jag arbetar bland annat som personlig tränare och är för tillfället intresserad av träning och mat som hjälper mig att bli av med de extrakilon jag medvetet la på mig under hösten.

Nu är det er tur!

66 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Louie16 augusti, 2013 kl. 01:14
  • Svara

  Louie, 21 år från de Norrländska skogarna! Hittade hit för måååånga år sen känns de som och är fortfarande fast! Go Philip! intresserad av kost och träning och allt däromkring ;) Började precis resan för min drömkropp! (Because I’m worth it!)

  • Alice16 augusti, 2013 kl. 01:42
  • Svara

  Alice heter jag, 19 år och bor i Göteborg. Jag började läsa din blogg för ungefär ett år sedan tror jag. Det är även tack vare det som jag själv skaffade en pt för att bygga upp min kropp på rätt sätt och ta tag i min kost!
  Har satt som mål att första december vara nöjd med min kropp :)

 1. Malin här, på 22 år och som bor i mitten av landet, i lilla Gävle. Jag hittade hit straxt efter att du hade startat bloggen, så det är ju ett tag sen, om man säger så. Det är väldigt roligt att få ha följt dig under hela din resa, speciellt att se vilken utveckling du gör hela tiden, både med din kropp och den inre biten. :) Jag började min resa mot ett bättre och hälsosammare jag i slutet av november 2011, jag är inte i mål än, men idag kan jag säga att jag tycker om mig själv, precis som jag är idag och verkligen mena det. Det är en härlig känsla, som jag aldrig innan har haft. :)

 2. Hej, jag har precis hittat hit till din blogg. Har dock följt dig på instagram ett tag.
  Jag heter Alexandra, 32 år och är nybliven mamma. Sen jag slutade spela rugby för tre år sen har jag längtat efter den dagen då vi har fått våra bebisar och jag kan ta tag i både kosten och träningen. Jag har alltid varit stor och i rugby har det varit en klar fördel men nu vill jag bli smalare och slankare men med muskler. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit men ett första steg är att jag redan nu, två månader efter att min andra son föddes är tillbaka på 0 och att jag på måndag ska börja träna på gym igen :)

 3. Mathilda heter jag, 23 år och bor i södra Sverige, Karlskrona. Började läsa din blogg för 2 år sen. Träffade dig sommaren 2011. Ska upp och tävla i fitness five 2014 , annars studerar jag till undersköterska, och så har jag häst samt hund :)

  • Linda16 augusti, 2013 kl. 06:29
  • Svara

  Linda, 26 år. Bor i Jönköping : ) och jobbar som tandhygienist. Har följt din blogg i ca ett halvår men tror jag läst alla dina inlägg då jag först hittade bloggen eftersom jag tyckte den var så bra! Älskar styrketräning och har tränat flitigt i några år nu. Blir så himla motiverad av att läsa dina inlägg! Sluta aldrig blogga, du är grym!!

 4. Nathalie, sexton dagar från 23-sträcket och boende precis som ”Louie” i de Norrländska skogarna, Boden för att vara specifik. Hittade in hit genom Katrin Zytomierskas blogg för något år sedan vill jag minnas, hon anlitade väl dig efter Ringo va? :) Satsade hårt på LCHF och jag provade själv under en period, mest för att prova se vad allt det fantastiska är som folk pratar om ;) Idag är det allmän balanserad kost bara.
  Dock är jag lite mer stammis i din blogg sen en tid (följer via Bloglovin), än på hennes sida just för att man får träningsinspirationen, tips på övningar och bara inspireras att träna mer av att se filmerna och bilder just för att jag själv inte har så många vänner som orkar hänga med på träningspassen. Samtidigt är det roligt att hänga med på vilobänkens inlägg oxo – alltså blogginläggen från det vardagliga livet :)

 5. Sofia heter jag, är 19 år och bor i Helsingborg. Jag började läsa din blogg för ca ett år sedan. Jag har gått ner tio kilo och nu försöker jag gå ner mina sista 10-12. Nu vill jag bli STARK med! Jag läser din blogg eftersom du insprerar mig så mycket att fortsätta!

  • Renee16 augusti, 2013 kl. 08:07
  • Svara

  Jag heter Renee, är en (på måndag) 27-årig tjej som jobbar inom bygg- och fastighetsbranschen och i en gymnastikförening som verksamhetsutvecklare och tränare för ett fantastiskt gäng 10-åriga gymnastiktjejer :)
  Hittade hit för några månader sedan när jag surfade runt och letade efter lite inspiration och bra läsning om kost och träning. Intresserar mig för den mesta typen av träning och kör på med lite olika träningsformer några gånger i veckan för att hålla koll på vikten och hålla igång kroppen och bli piggare/gladare i vardagen. Tycker din blogg är en stor inspirationskälla och ser fram emot nya blogginlägg när man startar upp datorn på morgonen! :)

  • Lovisa16 augusti, 2013 kl. 08:48
  • Svara

  Lovisa, 21 år, Skåne. Fann din blogg i samband med att du var PT till Katrin Z.
  Tränar för att känna att jag lever! Känna att kroppen funkar, pulserar och tar i precis som den ska! Har inget direkt mål med min träning, mer än att den ska vara lustfylld och energigivande. Inga krav, ingen press. Kicken av att springa milen på kortare tid, men även förståelsen för att kroppen ibland behöver några extra minuter. Känslan av grym styrka när man byter till tygre hantlar, eller känslan av att man inte orkar hålla yogaställningarna just den här gången. Det är kärlek rakt igenom!

 6. Rebecka, 22 år, Kalmar. Har läst din blogg i ca 2 år. Själv är jag nyutbildad sjuksköterska och började min träningshistoria för ca 3 år sedan. Dock är det de senaste året som det blivit mera allvar och resultatet avlöser varandra inom min konditionsträning. ´Löpning är min stora passion och även längdskidåkning. I höst kommer styrketräningen att få ta mer plats tillsammans med kosten. Love the burn!

 7. Beatrice, 22 år, bor i Haparanda uppe i Norrbotten. Hittade din blogg för ungefär 2 år sedan, fastnade för innehållet som jag tycker är väldigt intressant och jag har kikat in här nästan varje dag sen dess! Jag har gymmat en längre tid för att må bra, men igår började jag på ett kostschema och nu ska det ske förändringar på riktigt! Fortsätt som du gör, pusha på och kom med alla dessa tips du har. Love it!

  P.S Vi har inte isbjörnar på vägarna som folk tror här ;) D.S

  • viktor16 augusti, 2013 kl. 10:17
  • Svara

  Viktor 17 år och bor i köping och pluggar samhälle ,jag har följt din blogg ungefär lika länge som jag tränat så runt 2 år,ska bulka till januari sen deffa fram sommarformen,du är en grym inspirationskälla

  • simon16 augusti, 2013 kl. 10:29
  • Svara

  Hej! Jag heter Simon 23 år och bor i Falköping. Jag är mycket intresserad av kost och träning och hur man kan förvandla sin kropp. Ska nu börja en utbildning till personlig tränare och massör. Du är grym inspiration skälla. Ha de!

  • frida16 augusti, 2013 kl. 11:47
  • Svara

  Hej, jag heter Frida och gillar din blogg delux mkt!! Har en trevlig kropp och älskar att kriga på löpbandet men ska nu bygga mig en stor hård rumpa så jag ligger på en nyttig bulk med mycket fusk och massa squats! Du är grym, hejs!!

  • Felicia16 augusti, 2013 kl. 14:07
  • Svara

  Hej, Felicia heter jag. 20 år från Stockholm, pluggar nu till fystränare med inriktning fotboll vid Gymnastik- och Idrottshögskolan här i Stockholm. Har tränat styrketräning i ca 6 år. Mycket intresserad av detta. Försöker luska ut det här med hur man behåller och bygger muskelvolym när man tränar kondition 3-4 gånger i veckan, då jag också spelar fotboll. Funderar på att börja med proteinpulver, men vet inte. Jag inspireras jättemycket av din blogg, din diciplin och never giving up-attitude!

  • Penny16 augusti, 2013 kl. 16:06
  • Svara

  Hej, jag heter Penny (eller Pernilla). Ar nyss fyllda 31 och bor i London sen 2002. Fick upp ogonen for bra kost och traning (framforallt lopning) under gymnasiet da jag vagde lite over 100kg (165cm lang). Gick ner ungefar 40kg pa ett ar. I London har det gatt upp och ner med kost och traning. Jag ar singel mamma med en 8-arig dotter sa har inte tid att ga till gymmet tyvarr (hamtar min dotter efter jobbet varje kvall), men har tranat hemma de senaste aren med varierande resultat. Nu efter tva veckor hemma i Sverige, och alla godsaker, ar det dags att kora igen! :-)
  Jag fortsatter att kora pa med hemma traning (bade HIIT och vikter) men ska ocksa prova pa Muay Thai. Kan bara ga en gang i veckan, men det ar battre an ingen gang tanker jag :-)
  Vagen till drom kroppen fortsatter, och jag tanker aldrig ge upp!
  Tack for en jattebra blogg forresten. Har nog foljt i 1 1/2 ar iaf xx

  • Emelie H16 augusti, 2013 kl. 16:08
  • Svara

  Emelie, 26 år från Kungsbacka, men bor sedan tre år tillbaka i Halmstad. Har nyss tagit examen från hälsopedagogiska programmet och är mycket intresserad av hälsa i alla dess former. Arbetsrelaterad hälsa är något jag fått upp ögonen för de senaste åren. Om en månad börjar jag arbeta som aktivitetsansvarig på ett nytt äldreboende utanför Kungsbacka där jag kommer ansvara för planeringen och genomförandet av aktiviteter för de gamla som främjar deras hälsa. Det blir både sociala och fysiska aktiviteter och det ska bli jättespännande. Har läst bloggen ca ett år :)

  • Frida16 augusti, 2013 kl. 17:46
  • Svara

  Är snart 33, fet som läser bloggen för inspiration med träningen och framförallt en bra kost. Målet är normalvikt, stark kropp och knopp och att känna mig nöjd med min kropp och insats. Har läst bloggen i kanske ett halvår.

  • Maria16 augusti, 2013 kl. 18:45
  • Svara

  Hej!
  Maria heter jag. Fyller 32 i höst. Hittade hit via KatrinZ/LCHF-klubben för 20 månader sen, då jag fick mitt första barn. Efter flera år (mer eller mindre hela livet för att vara ärlig) av övervikt och inaktivitet vägde jag in mig på förlossningen på 97kg till mina 1.60 cm. Efter 5 månader med LCHF och dagliga milslånga promenader eller senare PW’s landande jag på 54/55 kg och har nu gjort mer eller mindre en helomvändning av min kroppssammansättning. Från en fettprocent på drygt 43 ligger jag nu på motsvarande i muskelmassa och från 20% muskler ligger jag nu där någonstans i fettprocent. Känns så jäkla bra!!! I maj sprang jag mitt livs absolut första 5km, då på 29 min. Nu siktar jag på att fixa tjejmilen på runt 50 min. Det booorde kunna gå! Gillar denna sida grymt mycket! Jättebra inspiration av allt möjligt och gillar även Hannas inslag med lite ”skönhet och mat”!!! Hon borde ha sin egen ”sida” här på din blogg, Philip! :-)
  Grymt bra blogg!!!

  • Susanne16 augusti, 2013 kl. 19:52
  • Svara

  Susanne heter jag. Jag hittade hit för ca 2 år sedan, tycker det har varit kul att följa dig både här och på instagram. Det är häftigt att se hur man kan förvandla sin kropp. Jag försöker träna, men är tyvärr ” en periodare” !
  Men din blogg inspirerar till att komma igång.

 8. Hej Philip! Johanna heter jag. 26 år gammal och bor i Finland. Jag har följt din blogg nu i flera år och fått många tips på vägen (axelövningen med viktskiva är bara bäst!!) till en bättre kropp. Minus 15 kg hittills och jag är riktigt nöjd. Jag har också börjat extra jobba som instruktör på gymmet i cirkelträning och spinning. Skulle någon ha sagt det åt mig för 3 år sen att jag kommer att bli spinninginstruktör så skulle jag ha skrattat käkarna ur led. Men där är jag nu, och ännu längre kommer jag att gå! Hoppas du får en bra träningshöst! Lycka till! :)

  • Emma16 augusti, 2013 kl. 22:41
  • Svara

  Hej!
  Emma 31 från Vadstena, det är jag! Följt dig kanske ett halvår, hittade hit via KatrinZ. Är på väg att styra upp mitt liv nu till hösten igen. Gått på PT träning utomhus i vintras och våras men nu är hon mammaledig så då ska jag fixa det själv tills hon är tillbaka :) Även beställt en Train-insane tröja av dig! Lite press när den är på, det är bra! Tack för en inspirerande bra blogg!
  /Emma

  • Anna16 augusti, 2013 kl. 23:14
  • Svara

  Anna, 30, från Halmstad, har tittat in på din blogg nån gång i vecka i ett år nu tror jag, tränar redan 5 dar i veckan men ibland behöver man lite träningsbloggsinspo!!!

 9. Mitt namn är sofie, jag är 19 år och har följt din blogg i ca 6 månader, jag läser den framförallt för att det är intressant med andra människors mål och tankar kring hälsa och kost, du har en inspererande blogg! :) Jag älskar att laga hälsosam mat, jag ska plugga till biolog och jag har precis skaffat en blogg om just matlagning, så där kan man kika in för bla frukostinsperation och jag älskar att träna gympa! Halsokrubb.blogg.se

 10. Jag heter Susanna, är 23 år från Gbg men bor och pluggar för tillfället i Halmstad! Insåg att om du haft bloggen i två år har jag nog hängt med från start, har dig inlagd på Blogkeen så jag inte missar ett enda inlägg! Har tränat seriöst sen april 2011! Det startade med en viktnedgång på 13 kg mellan april -11 och dec -11 där jag snart insåg att bara för att jag vägde det jag ville (vilket var 67 vid tillfället) så hade jag inte kroppen jag ville. Åt upp mig lite mellan jan -12 till april -12 och där fick jag upp ögonen för styrketräning då jag vann timmar hos en Pt på dåvarande sportlife! Byggde upp en helt annan kropp och förstod att styrketräning var min grej. Däremot var livsstilen inte helt på plats än så efter en vild sommar och en nystart under hösten i Halmstad -12 bestämde jag mig i början av detta året att nu jävlar är det min tur! Har ökat i muskelmassa och ändrat min figur till det jag vill sen dess och lever idag ett väldigt hälsosamt och nyktert liv där jag ränar 12-14 ggr/ vecka och jag stormtrivs! Detta är JAG! Din blogg har alltid fortsatt hålla min motivation igång och mina favoritinlägg är när du tipsar om övningar eller skriver peppinlägg! Just nu kör jag enligt kost och träningsschema och deffar smått med ett underskott på 500 kcal. Ska satsa hårt i höst och bestämma mig vid nyår om jag vill satsa på att tävla i fitness eller inte. Crossfit är favoritträningsformen just nu! En dröm är att få ha en Pt-session med dig så hoppas kunna ha det om jag åker upp till Sthlm i höst. Följer dig även flitigt på instagram (@sann_a). Tack för en grym blogg! Kram!

  • Jessica N17 augusti, 2013 kl. 04:09
  • Svara

  hej Jessica 31 år har följt din blogg sen du startade den…..tycker din förändring är så å otroligt fashinerande…har 3 barn och just nu en sjuk man så jag försöker träna 2-4 gånger i veckan….men det är svårt att få tid och ork….men saknar att kunna träna som jag vill, då får jag läsa om det istället:)

   • Berra17 augusti, 2013 kl. 06:20
   • Svara

   Lycka till!

  • Berra17 augusti, 2013 kl. 06:20
  • Svara

  Jag är en medelålders man som tränat i perioder men som var långtidssjukskriven. Hade precis skaffat årskort men ides inte träna. Men startade sakta men säkert. Efter en invänjningsperiod har jag kört 10 mpnader till ,ed 3-5 gymbesök i månaden. Målet? Gå ner i vikt och bli stark samt att min fina kropp blir finare :). Hittade den här sidan för någon månd sedan då jag letatde lite om marklyft, kost etc. Fick ett bra tips här när man kan med en viktskiva köra axlar. Minns i förigår då jag körde med viktskiva på gymmet. Två andra undrade lite och tog efter och det är effektivt och känns bra som bara den med den övningen.
  I början av juni efter jag och min fru varit på semester så verkade det fel på vågen…….Har börjat med LCHF och första 10 dagarna kändes det tröttsamt att träna men nu funkar det bra. Har tappat 4 kilo och mer ska det bli. Vill tappa 7-8 till och behålla detta.

  • Jane17 augusti, 2013 kl. 08:32
  • Svara

  JANE, 33 år bor i så långt söderut i Sverige som man kan komma. För 10 månader sen gjorde jag en stor livstilsförändring och slutade röka. 1 månad efter det började jag jobba stenhårt med min mentala styrka och sen då även med min fysiska styrka och det var få jag hittade denna bloggen. Den inspirerar mig till att börja styrketräna då jag var helt inrutad i cardio träning.

  • magnus17 augusti, 2013 kl. 09:11
  • Svara

  hej
  Jag är Magnus en 35årig familjefar från Finland.Jag har följt din blogg sedan början av detta år.Hittade hit när jag sökte efter en träningsblogg för att motiveras till träning.Jag har alltid varit 10-15kg överviktig fast jag har varit relativt aktiv,har bl.a spelat fotboll.Jag har alltid hatat styrketräning men efter ett tyst försiktigt nyårslöfte gav jag det en chans.Började med två pass/vecka har nu ökat till 3 pass/vecka och jag märker att jag börjar gilla träningsformen.Jag läser din blogg och några andra träningsbloggar för att jag skall hålla upp motivationen att träna.Mitt mål med träningen att jag skall få bort kulmagen,få bättre självkänsla,må bra och kanske lite för att ge en liten känga åt alla de som undre åren påmint mig att jag är fet.

 11. Hej! Emilia heter jag och träffade dig i Göteborg då jag fick coachning hjälp när du var på ”turné” :)
  För att hålla mig motiverad läser jag din blogg och några av mina vänner har också börjat göra det för att få inspiration och hitta bra övningar. Bra blogg, fortsätt så! Du har ingen kvinnlig motsvarighet förresten? :)

  • Lisa P17 augusti, 2013 kl. 10:08
  • Svara

  Ja, mig har du ju träffat via Nina. Jag har också läst din blogg i många år och följt ditt liv och träning. Är som andra skrivit, också intresserad av träning, hälsa och kost. Men är lite av en ”periodare” när det kommer till träning. Tycker om din blogg och läser den minst två ggr/dag – morgon och kväll :)

  Keep up the good work!

  • Moa17 augusti, 2013 kl. 13:16
  • Svara

  Hej,
  jag heter Moa och jobbar som doktorand i Gbg. Har nog läst din blogg i straxt under ett år tror jag. Jag kom hit från Shervin Torkians gamla blogg. Jag har under året gått ner i vikt och börjat träna och springa. Mitt mål var ett BMI under 30, bli en sån-som-springer, och fortsätta träna resten av livet. Alla dom är så gott som uppnådda. Har misslyckats katastrofalt med att äta nyttigt, men träningen är roligare, så jag satsar på den istället. Har gått ner tillräckligt i alla fall :-D.

  Började styrketräna av en slump, eftersom jag skaffade gymkort och inte orkar anpassa mig till att gå på pass så ofta. Har haft tre PT tider för att lära mig övningar och inte skada mig, och är väldigt nöjd. Målen nu är att springa 5km under 30min på min sjukt backiga löparrunda, springa en mil, och göra 10 vanliga armhävningar på raken. Ett av dem är uppnått redan.

  Tack för en bra blogg, tror jag stannar här pga stämningen. Skönt att bli påmind om att man kan ha andra mål än att bara bli så smal som möjligt. Jag vill mest bli snabb och stark nu :-).

   • Moa17 augusti, 2013 kl. 18:25
   • Svara

   Hm. BMI under 25 menade jag att skriva. Normalviktig helt enkelt.

  • Fanny17 augusti, 2013 kl. 16:37
  • Svara

  Hej!

  Kanske lite sent att svara men jag heter Fanny och är 20 år. Bor i Stockholm och brinner för träning.
  Jag följer väldigt många träningsbloggar just för att få inspiration och det tycker jag att du lyckas bra med. Du är rolig och du skriver vettiga saker. Jag har följt dig i över ett halvår, säkert ett år.

  Fortsätt så! BRA INSPO :)

  • Elin17 augusti, 2013 kl. 17:16
  • Svara

  Hej! Jag är 20 år , Rider och har en egen häst sedan flera år tillbaka. För ungefär 1 år sedan började jag gå in för träning och kost mer, då jag blev tvungen att göra en förändring, eftersom jag gått upp 10 kg på två år. Trivdes inte med det , utan ville bli fit och vältränad o smal igen. Jag gick ner kilona och kämpade mig igenom träningspassen , bland annat tack vare din peppande blogg! :) nu fortsätter jag att hålla igång för att behålla kroppen som jag blivit riktigt nöjd med :) har följt dig i snart 1 år.

  • Sara17 augusti, 2013 kl. 22:09
  • Svara

  Hej! Sara 34 år från Göteborg! Har läst din blogg lite då och då sedan du startade. Sista året har jag läst det varje dag:)
  Äter efter din superdeff och jag älskar den =) Total viktnedgång 39kr varav 12 kg från deffen (6 veckor.) Nu kör jag 6 veckor till!

  • albin17 augusti, 2013 kl. 23:17
  • Svara

  Hej, hur lång är du?

  1. 188 cm

 12. Hej! Tycker din blogg är super bra, och din lista över ”bra diet mat” har varit till stor hjälp.

  23 år gammal, Västeråsare. Levertransplanterades i oktober 2012 och började med rehabträning 1 vecka efter 3 gånger om dagen. Var tillbaka på gymmet i början av december 2012 men började träna intensivt så fort jag fick, dvs. i mars 2013. Sedan dess har jag kommit sååå långt och det är roligt att läsa inspirerande bloggar som tex. din. Nu när jag är frisk och mår bättre än jag någonsin har gjort, är piggare än många av mina vänner osv. så kämpar jag för att komma i mitt livs bästa form och har kommit en bra bit på vägen. Mitt mål är inte (!) att bli smal/ spinking utan att bli stor och stark :D Har även fått väldigt god kontakt med Emelie (memschi) så vi peppar varandra ang. träning och hon pratar väldigt gott om dig! Kommer fortsätta läsa din blogg. johannasurvivor är min insta.

  Tack för en härlig blogg.

  • Ia18 augusti, 2013 kl. 16:01
  • Svara

  Hej!
  Har följt dig sporadiskt sen Katrin tiden, var då hängiven LCHF fantast. Nu har jag dock övergått till att äta på ett annat sätt,
  mycket proteiner och grönsaker dock, men skippat fettet. Ger bättre resultat och ork! Har också börjat träna hårdare och hittade tillbaka till din blogg och insåg att du också ändrat kost och träning!? Nu tittar jag in varje dag för inspiration och motivation.
  Trevlig blogg! Skulle gärna ha dig som PT men du är lite väl långt bort, bor själv i Finland! :)
  Ha det gott!

  • Dan Hammling18 augusti, 2013 kl. 22:13
  • Svara

  Hej

  Mitt namn är Dan Hammling, en kille i 26 års åldern och som studerar till Personlig Tränare. Delar samma intresse som du och det är kul, spännande att följa dig. Vem vet kanske vi i framtiden kommer jobba ihop. Följer din blogg, instagram för du är en stor inspiration inom mitt kommande yrke och träning.

  Med Vänliga Hälsningar Dan.

  • Åsa18 augusti, 2013 kl. 23:04
  • Svara

  Åsa, Göteborg här :)

  Var med på lchfsidan ett tag och fick upp ögonen för dig, du verkar sympatisk och småklok på det där sättet som jag gillar.
  Smyger in då och då för lite träningsinspiration och fina resebilder.

  Hoppade av lchfklubben men fortsatte på egen hand och är nu 20 kilo lättare!

 13. Hej, Carolina heter jag och blir 27 år och är bosatt i lilla staden Söderköping.
  Jag hittade hit kanske i början på detta år och följer dig slaviskt både här på bloggen,
  instagram och Facebook. Jag gillar att läsa bloggar som inspirerar mig i min egen träning och det gör verkligen du!!
  Jag tränar väldigt mycket själv, just nu är mitt syfte med träningen att gå ner mer i vikt (har gått ner 35 kilo) men också att bli starkare. Tränar också inför rullbandstestet, då jag sökt tjänst som deltidsbrandman. Testet är om 8 dagar och jag är sjukt nervös och taggad!! Gillar att utmana mig själv, cyklat tjejvättern två år i rad och i år cyklade jag halvvättern. Nästa år blir det hela tror jag :)

  • Johanna19 augusti, 2013 kl. 10:29
  • Svara

  Johanna, 22 år från Surahammar, strax utanför Västerås. Har påbörjat min viktnedgång för ca. ett år sedan och det har gått lite upp och ner. Men nu är jag på banan igen och letar efter bra träningsbloggar att följa, så man håller motivationen uppe, så råkade jag ramla in på din blogg och den verkar grym! :)

  • Anna19 augusti, 2013 kl. 20:38
  • Svara

  Hej där!
  Jag heter Anna, är 36 år och bor i Avesta, Dalarna. Har läst din blogg sen i vintras när jag började gå på gym och byta livsstil, nu i sommar har jag inte ”haft tid” att gymma men nu är jag på gång igen. Tycker din blogg är jättebra. Jag har även mailat dig och din assistent skrev ett jättebra och informativt mail angående mina frågor.
  Tack för en toppen-blogg och framförallt att du är så bra på att inspirera och ger mig positiv energi!

 14. Hej,
  jag heter Veronica, är 30 år gammal och bor i Oslo.
  Jag är utbildad och jobbar som jurist, men ska även börja att läsa coaching och kost för prestation på distans under hösten.
  Jag har följt din blogg ett bra tag – det är den enda bloggen som jag följer regelbundet. Har dig även som vän på Facebook. :)
  Tack för en jättebra och inspirerande blogg! Kram, /V

  • katrkr20 augusti, 2013 kl. 07:28
  • Svara

  44år, (äldst här verkar det som :p ) jobbar som säljare, mamma till två 19 o 24 år. Hittade hit via Shervins blogg.
  Ätit lchf/lchf-inspirerat sedan september, för att jag mår bättre i kropp och mage av det.
  Tränat mkt ”hopp-å-skutt-pass (2-5ggr/v) från 2000-2010. Skilde mig, kroppen sa stopp till träning, gick ner 10kg, oavsiktligt, hittade styrketräningen i februari i år bl.a. genom ett pt-erbjudande på mitt gym, gått upp 2kg. Tränat tung, enligt mina mått mätt, styrketräning varannan var tredje dag sedan dess. Mindre nu under sommaren då jag tillbringat 5v i min stuga och min gymkedja inte finns här, gjort några pass när jag vart hemma, och några pass här på orten på ett gym som e anslutet till ”Klubbsverige”. Flyttar ”hem” från stugan på torsdag igen och då ska det bli ordentlig ordning på träningen igen! Läser här för tränings-inspiration! Så glad att ha hittat styrketräning! Skönt att va 44 och för första gången i livet vara riktigt nöjd med min kropp! (160/58) :)

  • Emilia22 augusti, 2013 kl. 21:39
  • Svara

  Googlade på personlig träning och du fanns med på förstasidan :) Letar med ljus och lykta efter någon bra personlig tränare i Nyköping som kan hjälpa mig med kost och träningsupplägg för att gå ner några kilo samt tighta till en sladdrig mage, hängig rumpa och fläskiga armar… Verkar lönlöst att hitta nån som verkar kunna det de jobbar med :(

  • Emelie25 augusti, 2013 kl. 15:59
  • Svara

  Emelie heter jag, bor mitt i Sverige, är 25 år och har precis hittat hit. Jag brukade vara vältränad men nu är jag… en bra bit därifrån! Jag har gått upp väldigt mycket de senaste tre åren, vilket främst beror på extremt dålig karaktär. Jag lagar bra mat, men hoppar över träningen de flesta dar i veckan och äter alldeles för mycket godsaker! Nu är jag hur som helst på banan igen: tappat 10 kg, börjar sakta men säkert bli starkare och har brutit med både socker och cigaretter! Tack för inspiration och motivation!

 15. Madeleine heter jag. Jag har läst din blogg i några år, hittade hit genom Katrin när jag började med LCHF. Jag bor i Orange County USA och vi träffades faktiskt hemma hos Maria Montazami när ni var här. Jag va då ca 6v gravid :) Min son är nu 7mån och jag har börjat komma igång ordentligt med kost och träning igen och jag tycker om att kika in här för att hålla motivationen uppe.

 16. Hej,
  Vi har en nystartad sida, http://www.bokahalsa.se och söker just nu både kunder och hjälp med att få uppmärksamhet kring vår sida, skulle du kunna tänka dig att länka till vår sida från din blogg?

  • Mikaela26 september, 2013 kl. 15:18
  • Svara

  Hej!
  Mitt namn är Mikaela och jag är ett 17 årigt träningsfreak, som lever för och älskar hård träning. Förutom gym på morgnarna har jag hittat en sport som passar mig bättre än alla jag testat tidigare, boxning som jag tränar på kvällarna! Jag går andra året på gymnasiet med inrikting idrott och ledarskap.

  • Amy24 oktober, 2013 kl. 00:37
  • Svara

  Amy en sprallig och glad 17-åring. Bor i en liten håla kallad för Lysekil. Går mitt andra år på gymnasiet hotellturistprogrammet.
  Jag hittade precis till din blogg och jag fastnade direkt. Jag har länge letat efter en bra träningsblogg som fokuserar på både kost och träning men inte hittat någon jag fastnat för, men jag älskar din blogg.
  Tack för en riktigt bra blogg!

  • sofie31 oktober, 2013 kl. 14:16
  • Svara

  Sofie 34år, Stockholm men från Norrland. Läst din blogg lite då & då under åren men följt den helt från ett år tillbaka när jag ville ha motivation för att träna efter mitt första barn. Älskar träning & kost & allt som har med det att göra. Häng på gymmet var & varannan dag sedan 8 år tillbaka. Nu är jag gravid i v.17 (som ni:-) Grattis!) & sjukskriven pga illamående & kräkningar dagligen, mindre kul.. så jag har inte tränat sen i slutet av aug:-( Illamående börjar att lätta men spyr gör jag forfarande. Men igår cyklade jag till min dotters förskola 500m uppför & har träningsvärk i mina lår! haha skön känsla men fatta hur otränad jag är nu efter 2månader sängliggandes. Hoppas jag kan börja träna snart igen, längtar så! Tack för en grym blogg!

  • eva3 november, 2013 kl. 11:32
  • Svara

  Eva 50 + hittade hit via Katrin Z blogg. Började med Lchf i juni 2012, har gått över till mer liberal Lchf under senare 2013. Mår bra av att inte äta så mkt kolhydrater. Tränar på gym mest styrka men ibland på gruppträning. Har fått hjälp av en Pt nu under hösten och det har varit det bästa jag gjort. Nu har träningen blivit rolig igen :) Tycker din blogg är en av dom bästa att läsa. Kul att följa dig och Hannahs resa till att bli föräldrar :)
  Tack för att ni delar med er av er liv!
  Kram eva

 17. Mattias heter jag och bor i vackra Jönköping. Har följt din blogg sen 1 år tillbaka och läser den flitigt. Gillar det jag läser och får många tips och idéer när de gäller träning och kost.

 18. Hej Jasmine, 22 här. Jag hittade till din blogg genom bloggutmaningen 365, jag kollade runt på olika bloggare som deltog. Och jag vart direkt fast för din blogg. den är inspirerande för mig. Jag har alltid gillat att träna, framförallt dans. Men jag har aldrig riktigt sätt träningen som ett sätt att gå ner i vikt. Mest som en rolig hobby. Jag minns inte dagarna jag var mindre mullig/tjock/stor, men mitt mål är att bli på utsidan den ja känner mig på insidan. Nu efter all inspiration och allt ska jag sätta igång en gång för alla och förändra mitt liv.
  Tack, för din inspiration och glädje som du utstrålar med dina tränings och diet tips.
  // Jasmine

  • Sofia23 januari, 2014 kl. 07:24
  • Svara

  Sofia 20 år, pluggar sista året på gymnasiet, hittade hit i samband med mail kontakten med dig. Du är en grym person med massor av energi samt en glädje spridare.

  • Johanna23 januari, 2014 kl. 09:25
  • Svara

  Johanna heter jag är 26 år och har följt din blogg i ett par år nu, sen jag började mitt nya liv. Är en tvåbarnsmor som studerar heltid och jobbar extra på två jobb. Jag har gått ner ca. 20 kg och jobbar för att göra min kropp starkare. Löpning är en av mina nyfunna hobbys, vill slå min tid på halvmaran i år.
  Grattis till dig och Hannah.

  • Sara23 januari, 2014 kl. 12:00
  • Svara

  Hej Philip,

  Sara heter jag, är 26 år gammal. Jag är ifrån och bor i Göteborg. Jobbar inom resebranschen och har en förkärlek till body pump och konditionsklasser. Jag hittade hit via Katrin efter det att ni började samarbeta- så ett par år sedan kanske? Jättegrattis till kommande bebis!

  • Natta23 januari, 2014 kl. 18:44
  • Svara

  Nathalie frå Stockholm men som för tillfället bor i Kalmar där jag jobbar som sjuksköterska. Hittade din blogg via Katrin Zytomierska om jag inte mins helt fel. Tycker om o läsa din blogg för o få lite inspiration o träningstips :)

  • fredrik24 januari, 2014 kl. 11:19
  • Svara

  Hej ! Fredrik från malmö. 25 år arbetar som plattsättare, tycker att din blogg är intressant att läsa, man blir taggad och inspirerad.. mitt första mål med träningen just nu är att tappa en del fett jag lagt på mig sen jag blev pappa ..

  • Marlene Rask24 januari, 2014 kl. 12:09
  • Svara

  Hej! Marlene Rask 28 år från Sverige men bor numera i Salzburg, Österrike. Före detta elitidrottare som tappat suget för träning då jag la av för 4 år sen.
  Följt din blogg i 2 år tror jag de blir. Jätte bra inspiration och hjälp mot egna mål som jag har haft svårt att ta tag i och verkligen vara motiverad för. Nu tar jag ett nytt tag och tänker fan inte ge upp även om jag får motgångar på vägen.
  Ha de bäst!

 19. Hej! Jakob Svensson 22 år och bor i Malmö och hittade hit för bara någon månad sen. Jag är elitidrottare och är sprinter top 25 i Sverige. Jag älskar att träna och lever för det och mitt mål är att kunna försörja mig på träning ungefär som dig. Är snart färdig utbildad Personlig tränare och jobbar på SATS Malmö city för tillfället.
  Ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.