Läsarfråga: Jag vill förlora kilon

Hej Philip! Jag är 167 lång och väger 71 kg. Jag skulle vilja förlora kilon till sommaren men samtidigt bygga upp muskler men framförallt förlora fett. Hur ska jag träna? Hur mycket konditionsträning? Hur mycket styrketräning? Hur kan ett pass se ut om jag tränar 1.5 timmar/pass? Och hur ska jag ändra min kost? Tack så mycket på förhand!
Lo

SVAR: Hej! Det är kul att du är taggad att göra en förändring. Din fråga skulle jag gärna svara utförligt på om du anlitade mig som PT och vi kan gå igenom dina förutsättningar och kikar på hur mycket du rör på dig, vad du äter, hur din kroppssammansättning är osv. Här i bloggen ger jag svar på mer allmänna frågor. Jag kan ge dig rådet att äta mindre än du gjort tidigare, kör styrketräning kombinerat med konditionsträning och se till att passen inte blir allt för långa. Tränar du effektivt behöver du inte köra mer än en timme. Prova dig fram till du hittar en träningsform som du tycker är rolig och håller i längden. Skriv gärna ner dina mål och delmål och glöm inte att fota, mäta och väga dig i början så du ser vad som händer.
Lycka till och maila gärna mig om du vill ha min hjälp som PT.

1 kommentar

    • Nilla25 januari, 2014 kl. 12:03
    • Svara

    Hej! Vad kostar det om man vill ha ett personligt kostupplägg? Med vänlig hälsning Nilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.