Muscles.se en träningssajt som fått en rejäl uppfräschning

Jag minns för ett par år sedan när jag letade efter bra sajter för att läsa mer om kost och träning och klickade mig in på en sida som heter Muscles.se. Den innehöll bra information men verkade inte uppdateras så ofta. Idag har sajten en ny ägare vid namn John Sundström och är proppad med nya funktioner och bra texter så jag tycker att ni ska ta en titt på den.

muscles_se

Muscles.se, en av Sveriges största styrketräningssajter har bytt ägare och nylanseras den 27 januari 2014. Den nya sidan innehåller många nya spännande funktioner och innehåll som ett uppdaterat forum och sökbank med styrkeövningar, artiklar, färdiga träningsprogram, recept, utvalda träningsbloggar och mycket mer. Bli medlem på sajten och registrera dig på forumet för att ta del av gemenskapen och inspireras och motiveras till ännu bättre träning och hälsa.

1 kommentar

    • Jonas29 januari, 2014 kl. 14:07
    • Svara

    Jag gillar Muscles styrkeövningar! Riktigt bra. Stort lyft med nya sajten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.