Nu ska vi alla röra på oss!

Upp och hoppa kära läsare!

Nu är det dags för oss alla att röra på oss. Jag vill att ni väljer en valfri träningsform som ni provar på, skriver en kort sammanfattning vad ni tyckte och skickar till mig så jag kan publicera i bloggen för andra att läsa. På så sätt kan vi alla hjälpas åt att tipsa om olika sorters träning. Body pump, crossfit, cirkelträning, yoga, boxercise eller liknande, ni väljer det pass ni känner för. Varför inte testa på något nytt?

crosstraining

Instruktioner:

Välj en träningsform. Var med på ett pass. Maila materialet till mig tillsammans med en eller flera bilder, gärna tagna på plats och ifall ni vill att jag länkar er blogg, instagram eller liknande. Glöm inte att skriva vart ni körde passet och annat som kan vara relevant för de som vill prova på.

Exempelvis:

– Svårighetsgrad
– Pris
– Målgrupp
– Positivt och negativt med träningsformen
– Typ av musik

Jag publicerar i bloggen fortlöpande.

Go go go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.