Philip Lailani längd och vikt

Det var en läsare som frågade hur lång jag är. Jag tror jag skrivit det ett par gånger förut men för er som inte vet så är jag 188 cm lång.

Jag kan passa på att skriva ner dagens vikt:

Igår: 99,0 kg
Idag: 98,8 kg  (totalt -5,3 kg sedan 1 jan)

Midjemått:

Igår: 95 cm
Idag: 95 cm

Jag börjar alltid dagen med:

fitnessguru-one-amino-peach

One Amino från Fitnessguru för att få i mig aminosyror efter nattens sömn. På så sätt dämpar jag även hungern som kan infinna sig när man vaknar.

En timme efter dricker jag:

image

Bod-e Burn från Vemma. Jag får då i mig 20 gram protein, alla vitaminer och mineraler jag behöver, CLA, 7 gram fibrer, mangostan, aloe vera, grönt te, 100 mg naturligt koffein och resveratrol som sägs sakta ner åldrandet. Perfekt start på dagen då den håller min förbränning hög och håller hungern borta. Det är den mest effektiva viktminskningsprodukten enligt mig och det är inte så konstigt när världens mest kända PT Chris Powell ligger bakom utvecklingen. Jag dricker en sådan på morgonen och en på eftermiddagen innan jag tränar. (Maila mig för mer info)

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linus11 januari, 2014 kl. 18:52
  • Svara

  Hoppas du är medveten om att kroppen inte kan ta upp näringsämnen om de intas i vätskeform.
  Om kroppen skall kunna tillgodose sig näringen måste du kombinera intaget med fast föda.
  Annars dricker du dina näringsdrycker helt i onödan, då upptaget blir minimalt.

  Lycka till!

  1. Du får gärna utveckla, samt hänvisa till källa. Du gör mig orolig när min bebis ska leva på flytande föda under ett år. :)

  • Ewa11 januari, 2014 kl. 20:10
  • Svara

  Det där låter lite märkligt det Linus skriver då läkare rekommenderar flytande vitaminer för det tas upp bättre av kroppen. Så fortsätt du o drick Vemmas goda drycker.

  • Linus12 januari, 2014 kl. 21:12
  • Svara

  Givetvis har ett spädbarn INTE samma föda som en energidryck herregud! Det är ju bröstMJÖLK som innehåller kalorier, och fett.
  Inte massa tillsatser och sötningsmedel.

  Framförallt vitaminerna A, E, D och K behöver lösas med fett för att kroppen ska kunna ta upp det över huvud taget. Syftade mer på att du skrev att drycken innehåller ”alla vitaminer du behöver”. Detta spelar således ingen roll om du inte intar drycken i samband med fett.

  Och om du nu tvunget behöver en källa kan du kika här:
  http://www.slv.se/sv/grupp1/Mat-och-naring/Vad-innehaller-maten/Fett/Fakta-om-fett/

  Och det där företaget Vemma är ett pyramidföretag som försöker värva medlemmar som skall sälja vidare deras drycker (som för övrigt är sinnessjukt dyra) Kan jämföras med en sekt, då värvarna inte tjänar ett skit, samtidigt som de som sitter på högsta posterna tjänar multum. Skrämmande att sådanahär företag ens får lov att existera. Påminner mig om Natuers Own, och Mary Kay. Där man hyllar sitt eget som något heligt, och smutskastar alla konkurrenter.

  Lycka till med din träning som sagt, tack och hej!

 1. ”Hoppas du är medveten om att kroppen inte kan ta upp näringsämnen om de intas i vätskeform.
  Om kroppen skall kunna tillgodose sig näringen måste du kombinera intaget med fast föda.”

  Läser jag inte som ”fettlösliga vitaminer behöver fett för att tas upp”. Nu är det betydligt lättare förstå vad du menar.

  Angående Vemma så tänker jag inte ens ta diskussionen med dig då du påstår saker du uppenbarligen inte har koll på, vilket är förståeligt då det inte är lätt att veta sådant när man inte läst på eller fått utbildning inom det.

  Tack, jag kämpar på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.