Tävling: Vinn fettförbrännaren One Heat från Fitnessguru

oneheat

Jag har kommit över en kartong One Heat A.M värde 349 kr från Fitnessguru och nu tänkte jag låta en av er läsare vinna den. Jag är säker på att ni är många som försöker gå ner i vikt genom att bränna bort fettdepåerna som säkert expanderat en del under jul och nyår.

Fitnessguru skriver följande om produkten:

Nya One Heat® A.M. med en helt ny formula och en ny större förpackning. Nya One Heat® A.M. är ännu mer effektiv än vår orginalformula där fettförbränningen, energin samt reduktionen av sötsug är helt oöverträffad.

Nya One Heat® A.M är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning och energi under dagen samtidigt som ditt sockersug elimineras. One Heat® A.M. passar dig som vill ha bästa möjliga förutsättningar för att fullfölja en planerad diet med en bibehållen hög metabolism och energi.

+ Ökad fettförbränning
+ Reducerat sötsuger & hunger
+ Motverkar muskelnedbrytning
+ Ökad energi & fokus för träning

Så här är du med i tävlingen:

Välj något av alternativen nedan:

1. Skriv ett inlägg och länka tävlingen i din egen blogg.

2. Posta en bild på instagram och berätta om tävlingen jag har i min blogg ptphilip.se. Vad du väljer för bild bestämmer du själv. Tagga mig i bilden samtidigt @philiplailani

3. Kopiera länken till det här inlägget och posta på din facebook-wall.

När du gjort ett av ovanstående alternativ vill jag att du skriver vilket i kommentarsfältet och motiverar varför just du vill gå ner i vikt. Jag låter Hannah välja vinnaren som har bäst motivering på kvällen tisdag 14 Januari.

11 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Elisabeth Johansson9 januari, 2014 kl. 07:49
  • Svara

  Jag har länkat denna inlägg till min facebook profil – har inen blogg och inga andra konton – vilket jag är glad för;=)).
  Varför jag skulle vilja vinna denna produkt?
  Jag vill gärna få kicken för att inte tappa gnistan. Har varit väldigt aktiv i många år men sjönk ner som en sten senaste åren. Nu är det slut på trams och bortförklaringar – jag är på G! 2014 blir mitt år i många avseenden – så vist en liten kick på vägen hade varit till stort hjälp.

  • Nina9 januari, 2014 kl. 21:38
  • Svara

  Har länkat via Facebook. :)
  Jag är med och tävlar om denna produkt då jag verkligen verkligen verkligen vill gå ner i vikt. Jag är inte överviktig men mår dåligt i min kropp. Vill då en kropp jag kan känna mig stolt över, eller åtminstone trygg i. Jag har dietat från början till slut hela 2013 med olika dieter för jag ansåg inte att någon funkade.. Nu ska jag verkligen ge det tid och endast gå efter en bra kost med massa träning för jag tänker absolut inte ge upp nu, efter allt slit. Men en kickstart skulle göra SÅ mycket för mig just nu, vet jag att jag bara skulle gått ner ett par kg nu snart så kommer motivationen att öka och ser då kanske ett hopp med att äntligen få gå ner dom kilorna jag vill bli av med. Tack på förhand! Kram

  • Helena11 januari, 2014 kl. 17:31
  • Svara

  Har länkat på fejjan!
  Jag har tränat hårt det senaste halvåret men känner att vågen står alltför still nu, så därför vill jag gärna testa dom här Heat-tabletterna som jag tror kan hjälpa mig att nå mitt mål. Och vad vore en bättre start på 2014 än det!

  • Sandra Hagman12 januari, 2014 kl. 16:38
  • Svara

  Har delat på instagram! :)

  Varför just jag ska vinna?! Förra året bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv och göra en förändring för min egen skull!
  Jag började träna och försökte äta nyttigare men som många andra tröttnade jag, men istället för att ge upp tog jag hjälp av en pt och tränade arslet av mig under året, nu sitter jag här 30kg lättare och mår så mycket bättre!
  I somras fick jag en skada i nacken och ryggen vilket gör att jag inte kan träna på samma nivå längre, och en del av glädjen har försvunnit då styrketräning var det roligaste i mitt liv! Nu är målet att sakta bygga upp kroppen igen men främst att hålla kg borta!
  Jag tänker aldrig gå tillbaka till mitt gamla jag, så därför hoppas jag att vinna denna tävling och få lite hjälp på traven!
  Kram Sandra

  • Anna Swärdh12 januari, 2014 kl. 17:09
  • Svara

  Har delat länken på Facebook.
  Anledningen till att jag vill vinna är att jag behöver en hjälp på traven. Jag försöker träna regelbundet (hemma) för att stärka axelmuskulaturen, är nämligen överrörlig. Tyvärr lider jag också av fibromyalgi vilket gör att jag inte kan träna särskilt hårt och det kan försvåra viktnedgången. Försöker äta bra, men skulle verkligen behöva hjälp på traven när inte kroppen funkar som jag vill

  • Anna12 januari, 2014 kl. 17:11
  • Svara

  För en gång skull har jag bestämt mig. Jag vill gå ner mina sista 4 kilo. Dom är så envisa. Jag tränar 3-4 ggr i veckan och sen 2014 har jag lagt in en växel. Håller tummarna.

  Jag har delat ett foto av dig på instagram och taggat dig.

  • Lina12 januari, 2014 kl. 17:49
  • Svara

  Jag har varken instagram, blogg eller Facebook.. Har dock hängt här sedan du var Katrins pt.
  Men vill så gärna få chansen och vara med och tävla ändå.
  För att hjälpa min syster, som har levt med ca 20kg övervikt sen gymnasietiden, nu är hon 21 år och har lovat mig och henne själv att 2014 ska bli hennes år. Hon vill slippa skämmas över sin kropp och komma i sina gamla kläder som väntar i garderoben.
  Den 1/1 började hon, klyschigt men sant haha. Hon tränar just nu hemma blandat med promenader utomhus, hon vågar sig inte till gymmet än just pga övervikten, men jag ska få med henne till gymmet förr eller senare!!

  Tillbaka till tävlingen, brukar aldrig kommentera sånt här för jag tänker ändå att äsch jag kommer aldrig vinna men denna gången vill jag verkligen vinna för min lillasysters skull. Det hade hjälpt henne på traven!

  Tack för en bra blogg!

  • Heléne Andersson Väcklén12 januari, 2014 kl. 18:05
  • Svara

  Har postat på Instagram. Har verkligen kommit igång och tränar på riktigt bra men har ett sånt förtvivlat sötsug! Vet mycket väl att kosten är superviktig för att få resultat och inbillar mig att det skulle vara lättare att ta tag i kosten om man fick lite hjälp på traven. Skulle vara riktigt skönt om One Heat kunde hjälpa till att bli av med sötsuget.

  • Pia12 januari, 2014 kl. 19:16
  • Svara

  Hej! Har postat länken på Facebook.. Jag vill gärna vinna,dels för att produkten låter suverän och för att jag behöver den extra pushen nu att bli av med de sista kilona innan brudklänningen ska på:) PS tack för dina många bra tips och råd och samt att du gör mig motiverad att träna och äta bättre:)

  • Inez12 januari, 2014 kl. 23:02
  • Svara

  Jag har ingen blogg men har gjort resten. Iallafall skulle jag vilja vinna super gärna för att jag har riktigt svårt att bli av med fett på kroppen, hur jag än försöker. Jag föröker äta rätt, och Jag gör kardio så ofta jag kan, men kan inte köra så hårt fsol jag skulle vilja ör att jag skadat leden och vaden på benet. Så efter mina kardio-pass märks det aldrig på min kropp ändå. Om jag skulle vinna skulle det vara en super bra start på 2014 och verkligen en motivation!
  Och det skulle vara så mycket lättare för mig att nå mina mål (vilket är att bli smal) och jag tränar så ofta jag kan och det skulle vara en jätte bra hjälp, eftersom jag har så svårt att förlora fett! Och vill slippa skämmas över min kropp, och gå ner många kilon.. Vilket jag inte kommer klara så lätt utan hjälp, Så jag hoppas att jag vinner vilket skulle betyda jätte mycket för mig! :)

  • T.E13 januari, 2014 kl. 10:52
  • Svara

  Typ varje vår de senaste åren har jag sagt att i år ska jag vara i min bästa form men av olika anledningar (läs dålig självdisciplin) så har jag inte lyckats och mitt största problem har alltid varit att sköta kosten och undvika sötsaker. Nu har jag under det senaste året kört tung styrketräning 5-6 dagar i veckan och jag anar att det finns ganska fina muskler under allt fett. Jag skulle gärna vinna Heat-tabletterna så jag får lite hjälp på traven att bränna fett och minska sötsug och locka fram mina muskler så att jag i år faktiskt kommer vara i min bästa form:)

  Jag har postat på fb..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.