Torsdagsmaten!

Idag var det en lång dag på gymmet. Det var bara jobb så jag hann aldrig träna själv. Under dagen höll jag mig till 2 st bod-e burn, två proteindrinkar och två proteinbars samt en massa vatten. Klockan 21 var jag hemma och då hade Hannah lagat mat. Hon fick välja vad hon ville och valde då pannkakor. Hon är nog mest glad över att slippa ris och kyckling en dag. Ni vet när man äter vad man vill är det inte så hett att trycka i sig en massa kycklingfilé varje dag. För mig är det annorlunda. Jag äter mitt första lagade mål på kvällen och kycklingen blir då så underbart god.

7a03659889e811e3b0fa0add244a8783_8

Eftersom jag hade en träningsfri dag ligger jag nu efter med två pass i år. Det är inga problem att komma ifatt så jag får passa på att njuta av återhämtningen. Klockan 11 i morgon är det dags för nästa pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.