Uppdatering av midjemått och vikt – dag 9

Vikt:

Start: 104,1 kg
Igår: 99,0 kg
Idag: 99,0 kg

Midjemått:

Start: 103 cm
Igår: 96 cm
Idag: 95 cm

Notering: Jag försöker få i mig 3 g protein per kilo kroppsvikt men kommer oftast bara upp i 2-2,5 g, vilket iofs ger 200-250 g protein per dag vilket är riktigt bra.

Dagens tips för dig som jobbar på kontor eller är hemma under dagarna: Blanda 4 x proteinshake och häll i en kanna som du förvarar i kylen. Drick av den under hela dagen så har du kompletterat med ytterligare 100 gram protein per dag.

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Al9 januari, 2014 kl. 14:56
  • Svara

  Hej Philip,

  Jag har hört att man ska inte blanda proteindrinkarna i förväg utan att man ska blanda dem precis innan man ska dricka dem. Detta för att det kommer att försvinna vissa näringsämnen i proteindrinken om man blandar det i förväg.

  Stämmer detta?

  1. Proteinet blir inte verkningslöst. Det finns en risk för bakterietillväxt men i kylskåp är nog 12 timmar inte något problem. Om drinken börjar lukta konstigt så ska du inte dricka den.

  2. Precis, förvara det i kylen så ska det inte vara någon fara ett par timmar. Kreatin ska man dock inte låta vara i vatten en längre stund innan man dricker det.

  • Tommy10 januari, 2014 kl. 00:11
  • Svara

  Vet inte om jag har läst på dåligt på din blog här, men jag hittar inte din längd nånstans. Det blir lite lättare att få perspektiv om du skriver hur lång du är och inte bara midjemått och vikt. ;)

   • Philip10 januari, 2014 kl. 08:21
   • Svara

   Ahh. Jag har skrivit det ett par gånger förut. Men bra att du säger det, ska lägga till det i sidkolumnen. Ja är 188 cm lång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.