Vill du följa med till Barcelona i sommar?

Gott nytt år allihopa!

Nytt år betyder nya möjligheter. Jag söker nu två personer i Stockholmsområdet som är sugna på en ny utmaning och en fantastisk möjlighet en tid framöver. Som ni vet jobbar jag med ett företag som heter Vemma som tillverkar USA:s mest sålda flytande vitaminer/mineraler med extra Aloe vera, grönt te och mangostan. För att nå ut till så stor målgrupp som möjligt finns shoten även som en nyttig energidryck, sportdryck, måltidsersättare och viktminskningsdryck som dessutom är bra om man bygger muskler. Chris Powell från Extreme makeover weightloss edition har varit med och utvecklat flera av produkterna. Inom kort kommer även en iste och en superjuice med extra silica att släppas, även de med den prisvinnande vemmashoten i. Senare i år kommer vi dessutom att få en islatte och en måltidsersättare på burk redo att dricka om man är på språng. Att jobba med vemmas produkter innebär att man når ut till en väldigt stor målgrupp och jag dricker produkterna själv varje dag. För tillfället är det viktminskningsprodukten Bod-e burn som jag dricker två av dagligen för att påskynda fettförbränningen och ge  mina muskler de proteiner de behöver.

Nu ska jag inte skriva mer om mig utan jag söker två personer som vill ha min hjälp att med våra produkter och min vägledning börja arbeta med Vemma. Produkterna säljs via en personlig webshop och skickas direkt från fabrik till kunden med fri frakt. Hur mycket tid du vill lägga ner bestämmer du själv men jag söker främst någon som är beredd att satsa och kanske avvara 5-10 timmar i veckan på att närmsta veckorna skapa en extrainkomst på ett par tusen kronor i månaden och få en betald resa till Barcelona i sommar. Det är första steget och när du nått dit är du självgående och då bestämmer du själv ifall du vill ta din business till nästa nivå där Vemma finansierar en bil, du får en högre inkomst och fler resor väntar. Varför inte följa med till Las Vegas i April där 10.000 personer inom vemma från hela världen samlas för att inspireras, utbildas och ta del av allt som kommer att hända inom företaget i framtiden.

Nu undrar du säkert hur det är möjligt och jag tänker inte gå in på detaljer här i bloggen utan du får maila mig så ses vi över en kaffe där jag berättar mer så kan du ta ditt beslut efter det. Enkelt kan man säga att Vemma är ett affiliateföretag där de lägger alla marknadsföringspengar på oss som jobbar med det istället för traditionell reklam. Det gör att man har möjlighet att tjäna väldigt mycket pengar om man är driftig. Det är ett av de få företag där mer jobb ger mer inkomst helt oberoende av andra som jobbar inom företaget. Börjar du idag kan du skaffa dig en raketkarriär där du går om de som jobbat ett år. Tveka inte om du är sugen på att jobba med hälsa vid sidan om ditt plugg eller jobb, maila mig redan idag!

barcelona_retreat_SE

1 kommentar

    • Therése Hansson2 januari, 2014 kl. 14:59
    • Svara

    Jag skulle gärna vilja veta mer om hur affärsidén funkar!

    Mvh/ Therése

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.