Vill ni göra mig en tjänst?

Nu har jag bloggat ett tag och ni är många som följt mig i flera år. Sjukt kul men också lite underlig känsla att ni är så många som vet så mycket om mig utan att jag vet något om er. Så är det med en blogg. Det är en envägskommunikation med möjlighet för läsarna att flika in med en kommentar eller två. Det är inte ofta jag funderar på hur jag ska skaffa fler läsare utan jag har låtit det rulla på bäst det vill.

Eftersom jag skriver om mitt yrke och inte alltid bara om mig själv så är det kul om så många som möjligt får ta del av informationen. Därför tänkte jag att om det inte är för mycket begärt så skulle jag bli otroligt glad om ni ville länka min blogg i er egen eller kanske på Facebook. Om ni alla rekommenderar min blogg för en vän var så har mitt läsarantal dubblats. Det är inte så omständligt att göra hoppas jag.

Jag vill passa på att önska er en god fortsättning och hoppas att ni kommer att trivas här även under 2014. Kram!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Det är klart att man gör det, din blogg är awesome och du är en riktigt grym förebild! :)
  Har du någon bild som man kan använda i blogginlägget? Jag är utbildad jurist och är därför extremt noga med copyright och dylikt. Därför vill jag gärna sätta ”(c) Philip Lailani, published with permission” under en eventuell bild istället för att lägga upp en random screenshot av din blogg eller dylikt. :)

  1. Tack! Det var snällt sagt! Jag har ingen bild just nu så du får gärna göra en egen eller ta en skärmdump om du vill.

 2. Jag lägger in din blogg som länk i min. Jag anser denna träniongblogg är en av de intressantare. Många träningsbloggar handlar dagligen om kosttillskott och hur de tränar själv och blir enformiga. Denna blogg är intressantare och jag hittade den då jag letade en axelövning. Fann då övningen då man använder en viktplatta.
  Har en egen blogg på tidningen Västerbottenskurriren med 800-1400 unika besökare varje dag. Min blogg handlar om allt möjligt. Jag är kristen så det blir en hel del av detta. Jag har dock inte alltid varit det. Bloggen handlar även om träning, lite humor, debatter etc etc
  http://blogg.vk.se/youllneverwalkalone/

  1. Tack Bertil! Kul att höra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.