Vinnaren av One Heat

oneheat

Nu har Hannah valt en vinnare av en förpackning One Heat A.M och det är ingen mindre än Sandra Hagman som skrev följande motivering:

Förra året bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv och göra en förändring för min egen skull!
Jag började träna och försökte äta nyttigare men som många andra tröttnade jag, men istället för att ge upp tog jag hjälp av en pt och tränade arslet av mig under året, nu sitter jag här 30kg lättare och mår så mycket bättre!
I somras fick jag en skada i nacken och ryggen vilket gör att jag inte kan träna på samma nivå längre, och en del av glädjen har försvunnit då styrketräning var det roligaste i mitt liv! Nu är målet att sakta bygga upp kroppen igen men främst att hålla kg borta!
Jag tänker aldrig gå tillbaka till mitt gamla jag, så därför hoppas jag att vinna denna tävling och få lite hjälp på traven!
Kram Sandra

Grattis Sandra till en tidigare bra prestation och lycka till med att slipa formen trots dina skador. Jag är säker på att tabletterna kommer att hjälpa dig en bit på traven. Maila din adress så skickar jag paketet med posten.

Tack alla andra för att ni ville vara med och tävla. Inom kort kommer det en ny tävling för er som är sugna på att delta igen.

1 kommentar

    • Sandra Hagman16 januari, 2014 kl. 19:59
    • Svara

    Tuuuuuuuusen tack för att jag vann! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.