Äntligen är jag igång igen!

philip_gym

Såååå skönt! Första passet på länge idag. Ångesten var på topp – jag kunde inte köra mer än 70-80% av tidigare belastning men eftersom jag varit sjuk och inte lat så lät jag mig inte påverkas negativt av det. Jag vet att jag är tillbaka där jag var inom ett par dagar så det är bara att bita i det sura äpplet och få igång kroppen igen. Precis som tidigare när jag varit sjuk eller bortrest så kör jag ett helkroppspass tills jag känner att jag är på banan igen och då går jag över till halvkropp ett par pass för att sedan dela upp kroppen på en till två muskelgrupper per pass igen.

Jag har inget schema jag följer utan jag kör den muskelgrupp jag känner för för dagen. Vill jag köra biceps tre dagar i rad gör jag det. Förr eller senare måste man trots allt överväga att köra mindre roliga muskelgrupper för att få balans i kroppen. Det viktiga för mig är först och främst att inte köra dragövningar en dag då jag har noll motivation för det och vill köra pressar istället. Kör man sju dagar i veckan hinner man med allt flera gånger om hur man än vrider och vänder på det. Lyssnar man lika mycket på hjärtat som hjärnan kommer man att lyckas bra anser jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.